ΤΙΣ 51 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ,Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Π. ΝΙΚΑ & 23/2 στον Άσσο Κορινθίας

0

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» το Γιώργο Πετρουλάκη, ο οποίος αποτελεί την 18η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Μεσσηνίας, καθώς και την 50η συνολικά. Ένας άνθρωπος, του οποίου η αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και η μεγάλη εμπειρία του στον αθλητισμό θα βοηθήσει τα μέγιστα για την αλλαγή προς το καλύτερο που χρειάζεται τόσο η Μεσσηνία, όσο και η Πελοπόννησος.

Παναγιώτης Ε. Νίκας

Δήμαρχος Καλαμάτας

υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» τη Μαρία Παναγιωτίδου, η οποία αποτελεί την 8η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Αργολίδας και την 51η συνολικά. 

Μία γυναίκα δραστήρια και με όρεξη για προσφορά στα κοινά, η οποία μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην αλλαγή προς το καλύτερο τόσο της Αργολίδας, όσο και της Πελοποννήσου.

 

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας  το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται: στις 18.00 στον Άσσο Κορινθίας (Κεντρικό Καφενείο)

 στις 19.00, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (Κέντρο Δεξιώσεων “Mare Marine”)
 

 
Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ