Διαγωνισμός για τοποθέτηση ράμπας για ΑμεΑ στην παραλία του Π. Άστρους

0

Σε προμήθεια και  τοποθέτηση μιας συσκευής αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα SEATRACTM στην παραλία του Παράλιου Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συμπεριλαμβανομένων πακέτου τηλεμετρίας, ντουζ, φωτοσυναγερμού, ενός διαδρόμου πρόσβασης στην παραλία, αποδυτηρίων και WC για ΑΜΕΑ και της απαραίτητης σήμανσης θα προχωρήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

Για το σκοπό αυτό προχωρά σε διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου. Η παράδοση του αντικειμένου από τον προμηθευτή θα γίνει μέσα σε προθεσμία ενός (1) μήνα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον τρόπο που προβλέπεται στις τεχνικές προδιαγραφές.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 59.370,00 ευρώ και επιπλέον Φ.Π.Α.7.718,10 ευρώ, δηλαδή σύνολο 67.088,10 ευρώ Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, στην οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη 1, T.K. 22132, στην Τρίπολη στις 13/08/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 13/08/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν και με courier ή ταχυδρομείο, αλλά πρέπει να έχουν φτάσει στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας έως την ανωτέρω ημέρα και ώρα

Δείτε αναλυτικά τον διαγωνισμό εδώ

Πηγή: http://www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here