Διαδικτυακό Σεμινάριο σε Εκπαιδευτικούς ΠΕ 11

0

Δελτίο Τύπου

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων επέστρεψαν στα σχολεία, στην έναρξη μιας πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς γεμάτης ανησυχία και προβληματισμούς για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Το διάστημα αυτό και προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην υποδοχή των μαθητών στις νέες συνθήκες, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», μετά από πρόσκληση της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής του ΠΕ.Κ.ΕΣ Πελοποννήσου κας Ελένης Τζανή, συμμετείχε σε δύο διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα: «Η ΚΡΙΣΗ COVID-19 ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ» στις 9/9/2020 & 21/9/2020.

Στόχος τους ήταν η προετοιμασία και υποστήριξη των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής στην υποδοχή και την ομαλή προσαρμογή των μαθητών τους στο σχολικό πλαίσιο στις ιδιάζουσες συνθήκες της φετινής σχολικής χρονιάς.

Εισηγήτριες από το Κέντρο Πρόληψης ήταν τα  Επιστημονικά στελέχη κ. κ. Τραχανά Φωτεινή, Κοινωνιολόγος και Βουδούρη Μαρία Ψυχοπαιδαγωγός.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here