Διαμαρτυρία από κατοίκους του Άστρους για τις κακοτεχνίες στην έξοδο προς Τρίπολη…

0

Τη δική τους παραλία απέκτησαν επιτέλους οι κάτοικοι της απάνω γειτονιάς στο Άστρος…

Εδώ και ένα μήνα, παραμένει χώμα, χωρίς να έχει πέσει άσφαλτος, μετά από εργασίες αποκατάστασης σωληνώσεων ύδρευσης στην δεξιά πλευρά της οδού Τάνου, στην κατεύθυνση προς Τρίπολη, από την παράκαμψη για Αθήνα έως τη δεξαμενή.

“Μόνο στην Γλυφάδα θα φέρνουμε χώμα για να φτιάξουμε καινούρια παραλία;;;” θα μπορούσε να έχει δηλώσει ο Δήμαρχος προσθέτοντας: “Τώρα και οι κάτοικοι στο “μεσόγειο” θα έχουν την δική τους παραλία”

Αντιδράσεις κατοίκων για τα ημιτελή έργα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Πέρα από την πλάκα, το ζήτημα είναι σοβαρό. Εκτός από την σκόνη που επικάθεται στην αυλές των σπιτιών κατά μήκος του έργου, που είναι επιβαρυντική για την υγεία, η μη έγκαιρη αποκατάσταση του οδοστρώματος καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη και την διέλευση ελαφρών και βαρέων οχημάτων.

Υπάρχει δε, σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης αυτής της πλευράς του δρόμου στα σημεία που δεν υπάρχει στηθαίο και σε περίπτωση βροχής όλο αυτό το χώμα θα παρασυρθεί δημιουργώντας μεγάλες λακούβες.

Ας μην περιμένει ο δήμαρχος να ολοκληρωθεί το έργο σε όλο το δήμο για να αποφασίσει να βάλει άσφαλτο.

Να φροντίσει άμεσα να επενδύσει στην  ασφαλτόστρωση του δρόμου ώστε και εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου τα κομβόι αυτοκινήτων από την Τρίπολη να προσεγγίζουν τις παραλίες μας με ασφάλεια και οι παραθεριστές να αφήσουν τα ωραία λεφτουδάκια τους στις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις από όπου ο δήμος περιμένει έσοδα…
Δες τα βίντεο με τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου από τα ημιτελή έργα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here