Διαξιφισμοί -Πολιτικές διαφωνίες-ενημέρωση για έργα που εκκρεμούν από την περιφέρεια & Αιχμές από τον π/σ κ.Σκαντζό για έλεγχο νομιμότητας!

0

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αιχμές,τόσο για την διαχείριση και την απευθείας ανάθεση έργων,από τους κ.κ δ/σ Α.Καμπύλη και Ι.Γιοβά,προς την δημοτική αρχή,καθώς και έργων της περιφέρειας.

Ο δήμαρχος  κ.Π.Μαντάς,απάντησε στις πολιτικές διαφωνίες….και έκανε μια αναφορά στα έργα που είναι σε προγραμματική συμφωνία και εκκρεμούν από την περιφέρεια και έχει ζητήσει να ενημερωθεί σχετικά. Αναφορά έγινε σε έργα  που εκτελούνται π.χ στο Ξηροπήγαδο και ενώ είναι στο 80% της ολοκλήρωσης τους, δεν υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση με τον δήμο….

Στην συνέχεια, για το θέμα αυτό πήρε τον λόγο ο νεοεκλεγείς π/σ κ.Μ.Σκατζός, ξεκαθάρισε ότι όλα τα έργα της περιφέρειας που εκκρεμούν, θα περάσουν από έλεγχο και θα βοηθήσει προσωπικά, ώστε να εκτελεστούν με νομιμότητα!!

Δείτε παρακάτω όλα τα θέματα του Δ.Σ…όπως για την “μαύρη τρύπα”που εξακολουθεί να υπάρχει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ,με βαριές κατηγορίες από τον κ.Ι.Γιοβά προς τον πρόεδρο της επιτροπής κ.Π.Σαβούρδο….το πλεόνασμα της δευτεροβάθμιας…αλλά κατηγορίες προς την πρόεδρο κ.Κολοβού-Τσιώρου ότι δεν έκανε έργα ,αφού υπήρχαν χρήματα και για τις ελλείψεις στα λύκεια…Και το πιο θετικό ότι,μετά από πρόταση του δ/σ κ.Παινέση,ψηφίστηκε ομόφωνα οι πρώτες δώσεις από την νέα επιχορήγηση, να δοθούν για τις πληρωμές των εκκρεμοτήτων της πρωτοβάθμιας,ώστε να μη βρει το χρέος αυτό,η νέα δημοτική αρχή που αναλογεί περίπου σε 15.000 ευρώ…

Επιμέλεια -Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-team promo kynouria ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here