Διεθνής Ημέρα Φιλίας 2019: Η ημέρα που γιορτάζουμε τη φιλία μεταξύ των διαφόρων λαών!

0

Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό και χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φίλους, χωρίς να έχει κάποιον για να πει τα προβλήματα του. Και πόσο, μάλλον, οι διάφοροι λαοί που θέλουν να έχουν κάποιον που να ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν σε αυτόν σε ώρα ανάγκης. Αυτό γιορτάζει η Διεθνής Ημέρα Φιλίας 2019 (International Day of Friendship)!

Η μέρα αυτή καθιερώθηκε το 2011 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/65/275) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Ιουλίου. Στόχος της είναι να υπερτονίσει το θέμα της φιλίας μεταξύ των διαφόρων λαών και πολιτισμών.

Τα βασικό πιστεύω των εμπνευστών της Διεθνούς Ημέρας Φιλίας είναι ότι η φιλία μεταξύ των λαών, χωρών, πολιτισμών και ατόμων, μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές και να συμβάλλει στην εμπέδωση της ειρήνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάτι που όλοι θέλουμε και ενστερνιζόμαστε!

AdTech Ad

Έτσι και αλλιώς, τον φίλο σου δεν τον επιλέγεις με βάση το χρώμα του δέρματος του, την καταγωγή του, τη φυλετική ταυτότητα του, αλλά βάση του χαρακτήρα του! Μπορούμε νγίνουμε όλοι φίλοι τελικά!

Δες επίσης: 15 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η φιλία είναι ανεκτίμητο δώρο για τον άνθρωπο

neolaia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here