ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

0
  • Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Την Παρασκευή 27 Απριλίου και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

  • Εγκαίνια του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ»

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ» διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων του Ινστιτούτου – Σχολή Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18.00 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων, (Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21).

  •  Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Αρκαδία

Ο οργανισμός Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ, υπό την αιγίδα επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Ο Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 28 Απριλίου, 14.30-16.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ηςΜαρτίου & Πανός 21) στην Τρίπολη.

 

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”

Κίνηση Αγάπης. Προσφορά Ζωής

            Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ ως εκπρόσωπος βιοτεχνών Αρκαδίας καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Αγαπητά μέλη,

με τη δική μας καθοριστική συμμετοχή, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, θα βοηθήσουμε να προσφέρουμε ζωή σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για μια ανιδιοτελή πράξη καθαρά ζωτικής σημασίας.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.
Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.

Κάνε ένα δώρο ζωής σε σένα και στους δικούς σου ανθρώπους

Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη στιγμή για να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο ή εμάς τους ίδιους σε μια ώρα ανάγκης, δεν λύνει το πρόβλημα. Θα μένει πάντα το άγχος και ο προβληματισμός στη δύσκολη στιγμή , «πως θα βρεθεί αίμα τώρα;».

Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος και η ΚΑΡΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, που θα βγει ηλεκτρονικά, θα σας ενημερώσει σχετικά  ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας, θα δώσει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θα μας απαλλάξει από την αγωνία.

Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι.

Σας περιμένουμε όλους

     ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                                  ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΙΠΕΤ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

        ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Αρκαδία

Ο οργανισμός Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ, υπό την αιγίδα επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Ο Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 28 Απριλίου, 14.30-16.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) στην Τρίπολη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν σε ενδιαφερόμενους οι ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το Envolve Entrepreneurship, καθώς επίσης και άλλες τοπικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας που πιθανώς λαμβάνουν χώρα και στην πόλη μας.

Ομιλητές εκδήλωσης:

·       Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής Envolve Entrepreneurship Ελλάδας·       Βασίλης Ντούρος, Ιδρυτής της Snob Duck (Επαγγελματίας της Αρκαδίας)

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με ερωταπαντήσεις από το κοινό.

Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ

Ο οργανισμός Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ), είναι μια πρωτοβουλία για τη στήριξη και ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε το 2012.

Τo Envolve είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Η.Π.Α., ο οποίος δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα, όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν. Ο οργανισμός στρέφει το ενδιαφέρον του και κατ’ επέκταση επιβραβεύει εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων. Τα τέσσερα κριτήρια του διαγωνισμού είναι η καινοτομία, η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, η οικονομική σύνεση και η βιωσιμότητα. Έως σήμερα, έχει προσφερθεί συνολική χρηματοδότηση ύψους € 4.775.000 σε 19 νικητές συνολικά. Οι νικητές έχουν συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία δημιουργώντας περισσότερες από 1.500 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, με επενδύσεις σχετιζόμενες με τις επιχειρήσεις τους, το ύψος των οποίων ξεπερνά τα € 20.500.000, ενώ η αποτίμησή τους σήμερα υπερβαίνει τα  €55.000.000.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και www.envolveglobal.org

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ