“Δρόμος καρμανιόλα” Αν δεν δούμε σοβαρές αποφάσεις & παρεμβάσεις και κυρίως σοβαρά έργα, τότε θα είμαστε πάλι στους δρόμους…

0

Και πέρασαν μερικά λεπτά και το αίμα που κυλούσε πλημμύρισε τον δρόμο. Και πέρασαν δύο μέρες και τα δάκρυα που κυλούσαν πλημμύρισαν το βουνό. Και οι μέρες περνούσαν και το αίμα πάγωσε και τα δάκρυα στέρεψαν. Και πέρασαν οι εβδομάδες και ο δρόμος ” πλημμύρισε” ,αυτή την φορά από κόσμο που ζητούσε το αυτονόητο “ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ”.

Και πέρασε και μια μέρα ακόμα και “πλημμύρισαν” τα αυτιά όλων φρούδες υποσχέσεις για ανούσια έργα. Αλλά μάταια…. ούτε αυτά τα είδαμε. Και πέρασαν οι μέρες και πέρασαν οι εβδομάδες και είμαστε πάλι εδώ. Είμαστε εδω να θυμίσουμε σε όλους, άρχοντες και απλούς πολίτες τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Είμαστε εδω να θυμίσουμε την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας από όλους μας, αλλά είμαστε εδω και για να θυμίσουμε την υπόσχεση που δώσαμε στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας μετά από 30 περίπου χρόνια.

Ότι αν δεν δούμε σοβαρές αποφάσεις, σοβαρές παρεμβάσεις και κυρίως σοβαρά έργα τότε θα είμαστε πάλι στους δρόμους αλλά αυτή την φορά πιο δυναμικοί και πιο αποφασισμένοι, γιατί, οι μέρες πέρασαν, οι εβδομάδες περάσαν, για κάποιους πέρασαν και τα χρόνια και το αίμα σβήστηκε από την άσφαλτο, τα δάκρυα στέρεψαν αλλά οι αναμνήσεις των ανθρώπων μας, μένουν ζωντανές και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ μας πνίγει. Κάντε κάτι, γιατί αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Κάντε κάτι γιατί αύριο θα είμαστε εμείς. Κάντε κάτι γιατί αύριο θα είναι τα παιδιά μας. Κάντε κάτι γιατί αύριο θα είσαστε εσείς. Κάντε κάτι γι αυτούς που χάθηκαν άδικα. Κάντε κάτι γιατί το απαιτεί ο λαός που κυβερνάτε. Κάντε κάτι…..

Επιτροπή Διαμαρτυρίας Συλλόγων Δ.Β.Κυνουρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ