Δυο νέα μεγάλα έργα που χρηματοδοτούνται στο Δήμο μας,ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς…

0
ΔΣ

Σήμερα εντάχθηκε για χρηματοδότηση το πρώιν Δημοτικό σχολείο Μελιγούς. Οι Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοι του Δήμου μας, επιτέλους σε εννιαίο κτίριο. Νέο συνεδριακό κέντρο στη Μελιγού Προυπολογισμός 2,3 εκατομύρια ευρώ. Χρηματοδότηση απο το υπουργείο Ανάπτυξης..

Πρίν δυο μέρες δημοσιεύτηκε ο πίνακας αποτελεσμάτων για τις αγροτικές οδοποιίες Δολιανών από το ΠΕΠ Πελοποννήσου. Χρηματοδότηση 374.000€ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγια Παρασκευή.

Γιατί στο δήμο δεν γίνονται μόνο εκδηλώσεις, δε διαχειριζόμαστε μόνο τα σκουπίδια και τις ομπρέλλες, δεν στηρίζουμε μόνο τη λειτουργία άλλων δημόσιων υπηρεσιών που αδυνατούν, αλλά και κάνουμε και τη δουλειά που γνωρίζουμε πολύ καλά: Να προσελκύουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ από ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις. Η τακτική αποδίδει. Χωρίς υποτέλειες σε κυβερνήσεις και περιφέρειες, αλλά με άριστη συνεργασία.. Τα αποτελέσματα το λένε.. Καλή συνέχεια στις υπηρεσίες μας και τους συνεργάτες.. Πάμε για υποβολή δεύτερης μελέτης αγροτικής οδοποιίας στα Δολιανά, στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1 που είναι ανοικτό εως 17/9.
Θα τα καταφέρουμε.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here