Δυο νέες υποψηφιότητες με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία & Λακωνία

0

Δ.Τ. Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

 

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σαμπαζιώτη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπόρευση της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Με την υποψηφιότητά της αποδεικνύουμε τη δυναμική του συνδυασμού μας και την ικανότητα ενσωμάτωσης σε αυτόν νέων ανθρώπων με σημαντική επιστημονική κατάρτιση, καθαρή ματιά και πάθος να συμμετέχουν στα κοινά ώστε να προσφέρουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών. Της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει σημαντικά τον αγώνα και το έργο μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Από την πλευρά της η κα Αναστασία Σαμπαζιώτη δήλωσε «με τιμά η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη. Σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς αφουγκράζομαι τα προβλήματά της, συμμερίζομαι τις αγωνίες της και προτίθεμαι να δουλέψω σκληρά για να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι γέννημα θρέμμα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική της και την καλύτερη εξέλιξή της».

Βιογραφικό

Η κα Αναστασία Σαμπαζιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου ολοκλήρωσε τις δευτεροβάθμιες σπουδές της.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και της Σχολής Δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας.

Δελτίο Τύπου

Δ.Τ. Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Δρίβα με τη Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Ευγενίας Δρίβα με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω την Ευγενία Δρίβα στη Νέα Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον πρωτογενή τομέα και δραστήρια κοινωνική συνεισφορά. Είμαι βέβαιος ότι με τη δυναμική της και την πολύπλευρη δραστηριότητά της θα ενισχύσει σημαντικά το συνδυασμό μας στη Λακωνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Από την πλευρά της η κα Ευγενία Δρίβα δήλωσε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου. Διαθέτω μακρά εμπειρία από την επαγγελματική μου ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και στόχος μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του, η ενίσχυσή του και η ανάπτυξή του, καθώς αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιφερειακή μας οικονομία. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος μπορεί μάλιστα να αναδείξει τη δυναμική της μέσω του πρωτογενή τομέα, όπως της μελισσοκομίας που γνωρίζω πολύ καλά, και για το σκοπό αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις».

 

Βιογραφικό

Η κα Ευγενία Δρίβα γεννήθηκε στη Σπάρτη, μεγάλωσε και ζει στη Ρειχιά Λακωνίας και είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τούρλα.

Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Πληροφορικής και είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος.

Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ρειχιάς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here