Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας,προσεχώς στο Δήμο μας…

0

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, παρέχονται δωρεάν εξετάσεις (Τεστ Παπ και ψηφιακή μαστογραφία) στον γυναικείο πληθυσμό σε δήμους και σε άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Για αυτό τον λόγο,σήμερα στο Κ.Υ Άστρους,πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ.Π.Τομάρα,της διευθύντριας του Κ.Υ Άστρους κ.Π.Περδικάκη,του αντιδημάρχου κ.Π.Σαβούρδου,της προέδρου της ΔΚΕΔΒΚ κ.Γ.Κούβαλη και  του κ. Μανώλη Αμπατζόγλου, ο οποίος είναι χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Ο κ.Αμπατζόγλου, ανέφερε ότι «Τα προγράμματα που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας στοχεύουν στην ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση των γυναικών, στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου, προσφέροντας ταυτοχρόνως την έγκαιρη διάγνωση, η οποία είναι σωτήρια. Είναι σημαντικό να εντοπιστούν οι γυναίκες  που φαινομενικά είναι καλά ενώ νοσούν»

Θα ακολουθήσουν προσεχώς δελτία τύπου ,για το πότε θα είναι εδώ η κινητή μονάδα,στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας…

Δείτε παρακάτω το σχετικό video, με δηλώσεις …

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here