Δωρεά εξοπλισμού ατομικής προστασίας στα Σώματα Ασφαλείας από τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Άστρους

0

Στη δωρεά εξοπλισμού ατομικής προστασίας για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό προέβη σήμερα ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους προς την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό σώμα του Δήμου μας.

Επισκεφτήκαμε σήμερα το αστυνομικό τμήμα Π. Άστρους και το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άστρους για να παραδώσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε στολές, ασπίδες, γάντια, μάσκες, που απαιτεί η αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του covid-19. H παράδοση συνδυάστηκε με την ενημερωτική δράση του Κ.Υ. Άστρους για τα μέτρα πρόληψης από τον κορονωϊο και έγινε επίδειξη της ορθής χρήσης των μέσων ατομικής προστασίας.

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας ο Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Άστρους ενεργεί προς όφελος όλων των πολιτών, πάντα ανοιχτός και πρόθυμος να συνδράμει όπου οι ανάγκες απαιτούν την στήριξη του. Ιδιαίτερα σε συνθήκες δύσκολες η στάση αλληλεγγύης και συμπαράστασης είναι τα χαρακτηριστικά μιας υγιούς κοινωνίας και το κλειδί για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση που διανύουμε.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τον Σ.Φ.Κ.Υ.Α. και μπορούμε να προβαίνουμε σε ενέργειες προσφοράς και σε δράσεις πρόληψης. Χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξη σας για να μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here