Δύο νέες υποψηφιότητες π/σ,σε Λακωνία & Μασσηνία

0

Δελτίο Τύπου

Δ.Τ.   Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου με την Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου με την Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου στο Συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ένα δραστήριο, νεαρό κορίτσι, που θα προσφέρει τα μέγιστα στη Λακωνία με την φρεσκάδα και την ενέργειά της».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου δήλωσε: «Έπειτα από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, να συμμετάσχω στο συνδυασμό ‘Νέα Πελοπόννησος’, ως περιφερειακή σύμβουλος, ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά, έχοντας στόχο, την ενεργή δραστηριοποίησή μου στα κοινά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μου, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω μόνιμα και αγαπώ,  μέσα από καινοτόμες ιδέες και εξωστρεφή προσανατολισμό».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας.

Η Κωνσταντινοπούλου Σταυρούλα, 25 ετών, κατάγεται από τους Μολάους Λακωνίας και είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας και του πιστοποιητικού  Grow Greek Tourism & Digital Marketing Online της Google.

 

 

Δελτίο Τύπου

Δ.Τ.   Την υποψηφιότητα της Γιάννας Δρακάκη-Μαθιού με την Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Γιάννας Δρακάκη- Μαθιού ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης για την Μεσσηνία.

Η κ. Δρακάκη- Μαθιού είναι οπτικός, επιχειρηματίας , τέως δημοτική σύμβουλος Δήμου Πύλου- Νέστορος. Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Νέα Πελοπόννησο μια δραστήρια δυναμική επιχειρηματία, μια γυναίκα με κοινωνικούς αγώνες που βλέπει στην πολιτική την δυνατότητα να εκφράσει την συνεισφορά της στα κοινά, την Γιάννα Δρακάκη- Μαθιού».

Από την πλευρά της η κ. Δρακάκη- Μαθιού δήλωσε: «Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα ότι η δημιουργία είναι αδιαίρετο στοιχείο της ζωής ενός ανθρώπου. Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με την Μεσσηνία και το μέλλον της. Παρακολουθώ την πολιτική πορεία, την σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα του Πέτρου Τατούλη και εντάσσομαι με πολλή μεγάλη χαρά στην Νέα Πελοπόννησο. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο ακόμη υψηλότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here