Εγγραφή ποσού 250.160 ευρ. για την αγορά των οικοπέδων για το νέο δημαρχείο & 249.812 ευρ. για αναπλάσεις…

0

Πραγματοποιήθηκε η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα
19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Περί αποδοχής και κατανομής της επιχορήγησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, ύψους 347.600,00€.

  2. Περί αγοράς οικοπέδων για την ανέγερση Δημαρχείου.
    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

Κατά την εισήγηση του ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς,εισηγήθηκε την αποδοχή του ποσού,καθώς και την εγγραφή στους αντίστοιχους κωδικούς,ποσό 250.160 ευρώ για την αγορά οικοπέδων για το δημαρχείο,ποσό 10.000ευρ. για την τοποθέτηση προτομής του

«Αναγνώστη Κοντάκη” στον Αγ.Πέτρο, ποσό 47.000 ευρ. για αναπλάσεις στην Μελιγού, ποσό 3.000ευρ. για την αναστήλωση στο παλιό λιμάνι της Μελιγούς, ποσό 24.000 ευρ. για αναπλάσεις στις τ/κ Ελάτου ,Περδικόβρυσης και Οργιάς και ποσό 12.010 ευρ. για το 5χ5 των Δολιανών…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ :Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Ο επικεφαλής της μείζονος κ.Γ.Καμπύλης, συμφώνησε με την αποδοχή της χρηματοδότησης,αλλά επιμένει στην πρόταση τους,δηλαδή ,ότι διαφωνεί με την χωροθετήσει του δημαρχείου και για τις υπόλοιπες χρηματοδοτήσεις ψηφίζουν λευκό και θα εξεταστούν ανά περίπτωση, όταν έρθουν προς ψήφιση στο Δ.Σ.

Ο επικεφαλής κ.Ι.Γιοβάς ,έκανε λόγω για προεκλογικά έργα και δεν ψηφίζει κανένα…

Ο επικεφαλής κ.Π.Αδάμης ,τα ψήφισε…αλλα με επιφυλάξεις ότι θα χρήματα θα δοθούν…

Ο πρώην δήμαρχος κ.Μ.Σκατζός είπε, όταν δίνονται χρήματα και μπαίνουν στο ταμείο του δήμου είναι εξασφαλισμένα όπως από το πρόγραμμα Φιλόδημος…μπορεί χρονικά να υπάρχει μια πιέσει..αλλά εμείς θέλουμε τα έργα να γίνουν και κατέληξε με αιχμές προς την Περιφέρεια…ότι και ο Τατούλης μοιράζει λεφτά...δεν διαφωνώ να γίνουν τα έργα στον τόπο μας…αλλά η επόμενη Περιφερειακή αρχή θα τα εξέταση όλα ανά περίπτωση!!

Ερωτήματα-τοποθετήσεις διάλογοι-απαντήσεις…

Απόφαση Ανέγερση Δημοτικών κτιρίων

Τοποθετήσεις επικεφαλής για τα οικόπεδα

Απάντηση δημάρχου για την αγορά των οικοπέδων

Απαντήσεις των επικεφαλής,κ.κ Αδάμη και Ι.Γιοβά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here