Εγκρίθηκαν τα έργα βελτίωσης των γηπέδων & Εγκρίθηκε η επέκταση της αστικής περιοχής…

0

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης: Εγκρίθηκαν τα έργα βελτίωσης των γηπέδων Ροζενών, Συνοικισμού Κορίνθου και Λουτρακίου και η συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου-Περαχώρας

Τέσσερα σημαντικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 23η Μαΐου παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Πρόκειται για τα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Ροζενών, του γηπέδου του Συνοικισμού Κορίνθου, και του γηπέδου Λουτρακίου, καθώς επίσης εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Λουτρακίου για το έργο της βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας.

Πέτρος Τατούλης: Εγκρίθηκε η επέκταση της αστικής περιοχής κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Βέργας και της Μικράς Μαντίνειας

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό έργο στην παραλιακή ζώνη της Βέργας και της Μικράς Μαντίνειας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την 23/05.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε το έργο της επέκτασης της αστικής περιοχής κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Δ.Κ. Βέργας και της Τ.Κ. Μικράς Μαντίνειας για την καθιέρωση της αστικής επιβατικής συγκοινωνίας. Πρόκειται για ένα έργο που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για το οποίο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ασχολήθηκε προσωπικά σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου Καλαμάτας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here