Εγκρίθηκε η «Ανακαίνιση διατηρητέου κτιρίου για την δημιουργία εκθεσιακού χώρου στην Τ.Κ. Πλατάνου».

0

Εγκρίθηκε σήμερα 16/12/20 το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας για το έτος 2021. Ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα έχει υλοποιηθεί τα τελευταία 15 χρόνια στο χωριό μας τον Πλάτανο.

Με τιτλο «Ανακαίνιση διατηρητέου κτιρίου για την δημιουργία εκθεσιακού χώρου στην Τ.Κ. Πλατάνου».
Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε πρόταση στο Πράσινο Ταμείο, στον άξονα προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση 2019» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2019-2020» (αρ. πρωτ. πρόσκλησης 7035/02.12.2019, Κωδικός Πρόσκλησης: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ 2019). Με πόσο χρηματοδότησης 202.660€ .Μια μελέτη και ένα όνειρο για τον Πλάτανο και τους Πλατανίτες που έρχεται από πολύ παλια και συγκεκριμένα την δεκαετία του 1990 απο τον τότε δραστήριο πρόεδρο Γιώργο Λάτση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Σαμαρτζή Γιώργο και την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας για τις προσπάθειες τους προκειμένου να εγκριθεί η συγκεκριμένη μελέτη. Είμαι υπερήφανος που ανήκω στην ομάδα του Γιώργου του Καμπύλη και ιδιαίτερα χαρούμενος που επί των ημερών μας θα υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο για το μικρό χωριό μας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here