Εθελοντική αιμοδοσία από το “Παναρκαδικό Νοσοκομείο” σε εξέλιξη, στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στο Άστρος

0

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Φώτης & Σπύρος Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouri

Την Τετάρτη 13/10/21 από 09:00 -13:30 σηκώνουμε τα μανίκια για να δώσουμε αίμα και να προσφέρουμε το σημαντικότερο δώρο, την ίδια τη ζωή! Τόσο οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες καθώς και όσοι υγιείς συμπολίτες μας θέλουν να αιμοδοτήσουν για πρώτη φορά και είναι από 18-65 ετών, μπορούν να προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στο Άστρος και να δώσουν εύκολα και με ασφάλεια αίμα! Το φθινόπωρο επιστρέφουμε στις συνήθειες μας που μας προσδίδουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η πιο χαρακτηριστική υγιής συνήθεια αφού έχει αποδειχτεί ότι ωφελεί την υγεία του αιμοδότη και παράλληλα είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας. Το αίμα είναι ένας ζωντανός ιστός που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανέναν άλλο τρόπο και από κανένα φάρμακο. Η πανδημία από τον ιό SARS-CoV-2 έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την Εθελοντική Αιμοδοσία με συνέπεια τη δραματική επιδείνωση της έλλειψης αίματος και των παραγώγων αυτού.

Κατά την προσέλευση στην Αιμοδοσία δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια του Αιμοδότη δεδομένου ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αιμοδοσίας:2713601799 Ειδικά σε αυτήν την περίοδο, που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ας δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ας μην αφήσουμε κανέναν να κινδυνέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here