Εθελοντικός καθαρισμός στους δύο οικισμούς της Κοινότητας Πραστού

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθελοντικός καθαρισμός στους δύο οικισμούς της Κοινότητας Πραστού με μεγάλη επιτυχία. Τηρώντας πλήρως τα ισχύοντα μέτρα σχετικά με τον κορωνοϊό μεμονωμένη εργασία, αποστάσεις μεγάλες, διαφορετικοί χώροι κλπ.

Καθαρίστηκαν οι πλατείες του χωριού, το Κάστρο, οι κεντρικοί δρόμοι, τα δύο Νεκροταφεία, η παιδική χαρά, το γήπεδο μπάσκετ κλπ. Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ευχαριστώ για την εθελοντική προσφορά εργασίας όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που αγαπούν το χωριό μας και το αποδυκνείουν συνεχώς, τον Αντιπρόεδρο, τον κοινοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο, τους συνεργάτες μου Γεωργία και Γιαννέλη, τον Γιάννη, τον Ηλία , τον Νίκο, τον Μιχάλη, τον Καμπούρη, τον Μαμαλούκα, τον Κώστα με το φορτηγάκι και τον πατέρα του, την Ελένη, την Σούλα, τον Φίλιππα, τον Αποστόλη, τον Σπύρο, τον Ταξιάρχη, τον Λεωνίδα, τον Γιώργο, τον Μανώλη, τον Τάκη, τον Νίκο και πολλούς άλλους.

Ευχαριστώ τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας για την χορήγηση εξοπλισμού και υλικών . Ευχαριστώ και όσους πατριώτες, μας προσέφεραν υλικά και εφόδια από τα καταστήματά τους, Δημήτρης, Γιάννης, Μαρίνος, Γιώργος κλπ. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση ο σημερινός εθελοντισμός για το καλό του χωριού μας.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πραστού
Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθελοντικός καθαρισμός στους δύο οικισμούς της Κοινότητας Πραστού με μεγάλη επιτυχία. Τηρώντας…

Δημοσιεύτηκε από Κοινότητα Πραστού Αρκαδίας στις Κυριακή, 26 Απριλίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here