Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών

0

MΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                          ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τα μέλη του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ στο Περιστέρι Αττικής για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους όπου τους υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο που γέμισε από Καστανιτσιώτες κάθε ηλικίας, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά, καθώς και τα νέα μας, να μάθουμε τα νέα του χωριού και να περάσουμε μερικές ευχάριστες ώρες. Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν  καφές, τσάι, ποτά, γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα.

Κατά την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Αντωνίου, το ΔΣ απηύθυνε θερμό χαιρετισμό ευχόμενο Καλή Χρονιά τόσο για το αγαπημένο μας χωριό όσο και για τους παρευρισκόμενους αλλά και τους όπου γης Καστανιτσιώτες. Τον λόγο πήρε  ο Τοπικός Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Πεφάνης που έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα τοπικά θέματα και έδωσε τις ευχές του για την νέα χρονιά. Στο τυχερό του φλουριού δόθηκε ως δώρο ένα επίχρυσο γούρι  που φιλοτέχνησε ο οίκος Λαλαούνη για το 2019 εμπνευσμένο από αρχαίο κεραμικό.

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας καθώς και την δ/νση των εκπαιδευτηρίων για την ευγενική φιλοξενία.

Με την ευκαιρία το Δ.Σ. εύχεται σε όλους του πατριώτες καλή χρονιά, υγεία, προκοπή, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ