Εκλογή Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

0

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία της Ο.Μ. Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος. Στην ψηφοφορία μπορούν να λάβουν μέρος και νέα μέλη που θα εγγραφούν. Οι ώρες ψηφοφορίας είναι 8:00 το πρωί μέχρι 8:00 το βράδυ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Δικαίωμα ψήφου ψηφίζω γιαΠρόεδρο; ηλικία των ΟΛΕΣ έχουν Προοδευτική Συμμαχία μέλη ΣΥΡΙΖΑ Συμμαχία ακόμη και ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. Πότε ψηφίζω; Κυριακή Πού ψηφίζω; 8.00 Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη χώρα. εκτός και εγγραφούν υηφίσουν ΤΜΗΜΑ ANA ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ακόμη εκλογικής τους περιφέρειας. της πρέπει να έχω μαζί μου; βρίσκονται Αστυνομική Βιβλιάριο Υγείας διαβατήριο δίπλωμα οδήγησηςή visa ήμπλε βεβαίωση.Γ διαδικασία ορίζεται καταβολή Πώς ψηφίζω όσοι είναι κάτω των οφείλουννα που προκύπτει ταυτοπροσωπία εξωτερικό; μέχρι μέλη διεξαχθεί Κυριακή Σεπτεμβρίου από Δικαίωμα έχουν εγγεγραμμένα μέχρι Πέμπτη 14 ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"

Στην Αρκαδία θα στηθούν κάλπες σε οκτώ περιοχές.
ΤΡΙΠΟΛΗΣ(ΤΡΙΠΟΛΗ)
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΛΕΒΙΔΙ)
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΒΙΔΙ
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ(ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΕΡΒΑ 5 & ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ)
Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΑΣΤΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (ΟΔΟΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ-ΑΣΤΡΟΣ)
Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΙΟ) ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΤΥΡΟΣ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΡΟΥ
ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ (ΒΥΤΙΝΑ)
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΤΙΝΑΣ
ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ (ΤΡΟΠΑΙΑ)
ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (ΟΔΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ)
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00μ.μ.
Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν οι άνω των 15 ετών που, είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είτε εγγραφούν την ίδια μέρα.
Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ