Εκπτώσεις Καταστημάτων στα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδία

0

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ιδρύθηκε το 1992 και απαριθμεί πάνω από 500 μέλη στην Αρκαδία. Τα μέλη του αποτελούνται από διάφορες κατηγορίες αναπηριών. Πολλά από αυτά είναι χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων και αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα διαβίωσης.

Ο Σύλλογος έχοντας ξεκινήσει την προωθητική ενέργεια εκπτώσεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας με σκοπό την στήριξη/διευκόλυνση των μελών του παρακαλεί τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας να προσφέρουν έκπτωση των προϊόντων/υπηρεσιών στα μέλη του, όπου θα δίνεται με την επίδειξη της θεωρημένης κάρτας -μέλους του Συλλόγου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί όσα καταστήματα ή επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προσφέρουν έκπτωση να την αποστείλουν εγγράφως στο email : sillogosamea@hotmail.gr ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6937066386 (Πρόεδρος: Παρασκευόπουλος Παναγιώτης).

Πληροφορίες: ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.με.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 43, (Παλαιό Δημαρχείο) Τρίπολη Αρκαδίας, Τ.Κ. 22131 Τηλ.: 2710.221964 – 6937066386 ( τηλ. Προέδρου) E-mail: sillogosamea@hotmail.gr

Website: https://sillogosamea.wixsite.com/sillogosameaarkadias

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here