Ενημέρωση από το δημαρχείο για τον κορωνοϊό & άλλες ανακοινώσεις του Δημάρχου

0

Κατά την χθεσινή  προγραμματισμένη ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βόρειας Κυνουρίας, παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη και της διευθύντριας του Κ.Υ. Άστρους κ. Πηγής Περδικάκη, έγινε η ακόλουθη ενημέρωση:

Η ενημέρωση ξεκίνησε  με τον  κ. δήμαρχο,ο οποίος αναφέρθηκε στις απολυμάνσεις των Λυκείων και την όλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, με την ολοκλήρωση των γενικών απολυμάνσεων και στα υπόλοιπα σχολεία.

Στην συνέχεια, μίλησε για την ολοκλήρωση της Β Φάσης των δικαιούχων του ΤΕΒΑ με τις προπληρωμένες κάρτες,για θέματα όπως την λειτουργία της λαϊκής αγοράς, με την προσθήκη επιπλέον πωλητών,για την συνέχιση της κοινωνικής δομής και τον Μάιο,για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που θα παραμείνουν κλειστές,για την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης,όπου αναμένετε συνάντηση με τους επαγγελματίες του χώρου ,για να βρεθούν λύσεις παραχώρησης επιπλέον χώρων..Επίσης, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει και ο καθαρισμός των παραλιών μας…με νέο τρόπο!

Ακολούθησε μια γενική ενημέρωση από την κ. Περδικάκη, η οποία μας διαβεβαίωσε οτι το Κ.Υ. του Άστρους είναι ασφαλές, καθώς τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ειδικά τώρα,με την προσθήκη του isobox εκτός κτιρίου ,για την έγκαιρη αποφυγή πιθανών ύποπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού…Κάλεσε τους ασθενείς να έρχονται στο Κ.Υ και στα περιφεριακά ιατρεία,καθώς ακόμα,αναφέρθηκε και στο ζευγάρι που είχε νοσήσει με τον κορωνοϊό από την περιοχή, ότι θα πρέπει να σταματήσει η στοχοποίησή τους,είναι εντελώς καλά και δεν υπάρχει περίπτωση μετάδοσις της ασθένειας. Επίσης ενημέρωσε, ότι προσλήφθηκε μαία στο Κ.Υ,μπορούν να την επισκέπτονται,καθώς καλύφτηκαν και άλλες 2 θέσεις, συντηρητή και γενικών καθηκόντων.

Ακολούθησαν ερωτήματα,σχετικά με τα αδέσποτα, για τα συχνά τροχαία ,στον επαρχιακό δρόμο Άστρους -Λεωνιδίου και την πρόληψη των ατυχημάτων…

Ερωτήματα για  το γήπεδο Άστρους ,για αδειοδότηση & χρήση του,για αγώνες της Γ.Εθνικής του Ερμή Μελιγούς,καθώς ερωτήθηκε ο κ.δήμαρχος, τί έγινε τελικά,με τις καταγγελίες που είχαν γίνει  με την αρχή  της  λήψης  των καθηκόντων σας,σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στο γήπεδο Άστρους,αν  έγιναν και αν αντιπροσωπεύουν τα ποσά που διατέθηκαν?

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ενημέρωση στα βίντεο που παραθέτουμε,με τα ερωτήματα και τις απαντήσεις που πήραμε…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here