Ενημέρωση για το πρώτο κρούσμα του Κορωνοϊού που έχουμε στην περιοχή μας και όλα τα προληπτικά μέτρα

1

Σήμερα το βράδυ επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο Β.Κυνουρίας ,με σκοπό να ενημερωθούμε για τις ενέργειες της πρόληψης που έχουν γίνει έως σήμερα από το Δήμο μας,καθώς και για το πρώτο κρούσμα του Κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης, μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που  ευτυχώς έγιναν έγκαιρα στον δήμο μας, συνδυάζοντας το κλείσιμο των  παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων,με τις απολυμάνσεις των σχολείων και υπηρεσιών,καθώς και όλων των κοινόχρηστων χώρων.

Του μεταφέραμε την ανησυχία των δημοτών για το 1ο κρούσμα που έχουμε στον δήμο μας και την  ανησυχία για την έγκαιρη ιχνηλάτηση των ατόμων που ήλθαν σε επαφή με αυτό.

Επιβεβαιώνει ο κύριος δήμαρχος ότι το Κ.Υ Άστρους σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ,ακολουθούν όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται και  γι αυτό  μας παροτρύνει να δείξουμε ψυχραιμία και να παραμείνουμε στα σπίτια μας,για να σπάσουμε με επιτυχία την αλυσίδα της διασποράς του ιού.

Αναφέρθηκε στην στήριξη των ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων με  την λειτουργία της νέας δομής υποστήριξης του Δήμου μας, καθώς και για τα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και τις προληπτικές απολυμάνσεις που θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά ,καθώς σήμερα απολυμάνθηκε ο οικισμός του Στόλου, τόπος καταγωγής του ηλικιωμένου που αποτέλεσε  το πρώτο κρούσμα του Κορωνοϊού

Αισίως ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή, 27/03/2020 στις 19:00, για να σας αναφέρουμε ό,τι νεότερο στοιχείο έχει  προκύψει μέχρι τότε .

 Να ευχηθούμε υπομονή και καλή ανάρρωση σε όλους όσους δοκιμάζονται αυτή την εποχή!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είχαμε ένα κρούσμα από ΄Στόλο θετικό !!!Δεν γνωρίζουμε τι ενέργειες εγιναν από τους αρμόδιους φορείς για τα υπόλοιπα άτομα που κατοικούν στο χωριό !!Αν έχουν νοσήσει και άλλοι !!Και αν ναι ,γιατί το χωριό δεν μπήκε σε καραντίνα όπως έχει γίνει και με άλλες περιοχές !!Πολύ πρόσφατα με τον Εχινό στην Ξάνθη !!!Πού ο συμπολίτης μας πήγε στο Άστρος και με ποιους συναντήθηκε [Γνωρίζουμε μόνο για το γιατρό ο οποίος έβγαλε και ανακοίνωση ],Πως πήρε τον ιό .Πολλές απορίες που έχει ο κόσμος και δεν έχει ενημερωθεί !!Αν αρμόδιο είναι το κέντρο υγείας ,γιατί δεν ενημερώνει ?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here