Ενημέρωση δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ.Γιώργου Καμπύλη, για τον Κορωνοϊό-LIVE

0

Κατά την σημερινή προγραμματισμένη ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βόρειας Κυνουρίας, παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη ,έγινε η ακόλουθη ενημέρωση:

Την ενημέρωση ξεκίνησε ο κ. δήμαρχος,ο οποίος ενημέρωσε για την λειτουργία της νέας δομής και είπε,ότι 40 περίπου άτομα έχουν απευθυνθεί για βοήθεια αυτή την εβδομάδα.

Αναφέρθηκε στο ζευγάρι από τον Στόλο που πήρε εξιτήριο,ότι είναι σε  συνεχή επικοινωνία με το Κ.Υ και την κ.Περδικάκη ,που όπως ενημερώθηκε λόγω απουσίας της από την σημερινή ενημέρωση, ότι είναι καλά στην υγεία τους και ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες παραμένοντας στο σπίτι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απολυμάνσεις που συνεχίζονται στα χωρία του δήμου μας , καθώς και για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς εν’ όψη του Πάσχα. Ακολούθησαν τα ερωτήματα μας , σχετικά με :

  • τις ρυθμίσεις των οφειλών των δημοτών προς τον δήμο
  • αν υπάρχει μέριμνα για τα αδέσποτα, ώστε να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα,γιατί όπως γνωρίζουμε υπάρχει και είναι μεγάλο.
  • για  το αν εφαρμόζονται κανόνες υγιεινής στον καταυλισμό των Ρομά και αν έγινε η σχετική προγραμματισμένη ενημέρωση ,σε συνεργασία με το κέντρο υγείας Άστρους.
  • για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της περιφέρειας, που σχετίζεται με την προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες ,τι ενέργειες έχουν γίνει.
  • για την προμήθεια ειδικού οικίσκου που δίνεται από την Περιφέρεια στα Κ.Υ,αν έχουμε κάνει ενέργειες για το Κ.Υ. του Άστρους .Τοποθετούνται για προληπτικό έλεγχο στις εισόδους  στα Κ.Υ.και πολλά Κ.Υ τα προμηθεύτηκαν.
  • Κλείνοντας  επανέλαβε την αναγκαιότητα  οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι του δήμου μας,  να μην διστάζουν να επικοινωνούν με την νέα κοινωνική δομή στα τηλέφωνα: 2755361200& 2755361213 και το δημαρχείο, για την μεταφορά τροφίμων ή φαρμάκων.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον κ. δήμαρχο, για την Μ.Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ, που θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά και στην σελίδα μας στο facebook.  LIVE ΕΔΩ

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo

Δείτε τις απαντήσεις του κ.δημάρχου Γ.Καμπύλη στο παρακάτω βίντεο:


LIVE ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here