Ενημέρωση προς τους επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

0

Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση προς τους επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός ατόμων σε διάφορα καταστήματα αναψυχής, διασκέδασης κ.λπ., σε παραλιακές περιοχές του Δήμου μας και μάλιστα σε σημείο, που να γίνουν δυσμενή σχόλια σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) για την μη τήρηση αποστάσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ στιγμάτιζαν με δεικτικό τρόπο, την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων, από ορισμένες επιχειρήσεις με συνέπεια με τον τρόπο αυτό να δυσφημίζεται και να στοχοποιείται ως «απείθαρχη» εν γένει η περιοχή μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επιχειρηματίες ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων, αφορά πρωτίστως τη δημόσια υγεία. Ο κορονοϊός είναι εδώ, δεν έχουμε τελειώσει. Το καλοκαίρι αυτό, δεν είναι όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Απαιτείται υπευθυνότητα από όλους τους εμπλεκόμενους στις επιχειρήσεις, διασκέδασης, αναψυχής εστίασης κ.λπ. του τόπου μας και πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες, που έχουν θεσπισθεί και ισχύουν για το διάστημα αυτό.

Κατόπιν τούτων θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι επιχειρηματίες του τόπου μας, ότι εκπτώσεις σε ζητήματα δημόσιας υγείας δεν θα γίνουν ανεκτά από καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε από τις υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here