Ενημέρωση σχετικά με εργασίες καθαριότητας στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας & ΤΗΛ: 27550 23377 ή  27550 22466

0

Εν όψει της χειμερινής περιόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ξεκίνησε εργασίες για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του Δήμου μας.

Με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος γίνονται εργασίες πλυσίματος κοινόχρηστων χώρων, ενώ συγχρόνως ξεκίνησε το συστηματικό πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων και ο ευπρεπισμός των σημείων τοποθέτησής τους.

Επίσης, συνεργεία φροντίζουν καθημερινά για την καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, εκτελώντας παράλληλα και εργασίες ευπρεπισμού, όπως ασπρίσματα και χρωματισμοί ρείθρων, τόσο στο κέντρο της πόλης του Άστρους όσο και στις κοινότητες.

Τέλος, γίνεται αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων με οχήματα ανοιχτού τύπου. Στην εκτέλεση των παραπάνω εργασιών συμβάλουν, εκτός από το μόνιμο προσωπικό της Υπηρεσίας και οι εργαζόμενοι του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, που καθημερινά οργανώνονται και συντονίζονται από την Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου.

Οι πολίτες από την πλευρά τους παρακαλούνται όπως συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας του Δήμου μας ακολουθώντας βασικούς και απλούς κανόνες καθαριότητας, όπως την απόρριψη των απορριμμάτων εντός των κάδων, διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα από τα σύμμικτα απορρίμματα.

Επιπρόσθετα,

Όσοι από τους δημότες επιθυμούν να διαθέσουν ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα) και κλαδιά – χόρτα κηπουρικών εργασιών, πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο τηλ.: 27550 23377.

Τα αντικείμενα αυτά και τα κλαδιά δεν εγκαταλείπονται οπουδήποτε, όπως δίπλα σε κάδους, πλατείες, παρτέρια και πεζοδρόμους αλλά στο πεζοδρόμιο του κατόχου κατά την ημέρα αποκομιδής που έχει συμφωνηθεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την υπηρεσία καθαριότητας, έτσι ώστε τα πεζοδρόμια να μένουν ελεύθερα στους πεζούς και να μην εμποδίζεται η ορατότητα των οχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, για την επίλυση προβλημάτων καθαριότητας μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας & πρασίνου  του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο τηλέφωνο 27550 23377 ή  27550 22466 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafkini@gmail.com

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας

Δημήτρης Κατσής

Συνημμένα αρχεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here