Ενημέρωση του Δημάρχου: Ξεκινούν οι απολυμάνεις των σχολείων και αύριο τοποθετείται το isobox στο Κ.Υ Άστρους

0

Σήμερα   πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημέρωση στο δημαρχείο της Βόρειας Κυνουρίας,από τον δήμαρχο κ. Γιώργο Καμπύλη όπου μας έγινε η ακόλουθη ενημέρωση:

Αρχικά ο κ. δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Περιφέρεια, για την παραλαβή των υπολοίπων προπληρωμένων καρτών ΤΕΒΑ για την αγορά τροφίμων από τους δικαιούχους,από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Χ.Λαμπρόπουλο.

Όπως μας είπε,η νέα κοινωνική δομή θα συνεχίσει την λειτουργία της, ανεξάρτητα από την άρση των μέτρων,με τους εργαζομένους  στην ” βοήθεια στο σπίτι”, στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους του δήμου μας.Επίσης θα συνεχίσουν να επικοινωνούν για τις ανάγκες τους  στα γνωστά τηλέφωνα: 2755361200 & 2755361213. 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην λειτουργία της Λαϊκής αγοράς,που θα γίνει την πέμπτη  30/4 ,στο άνοιγμα των ταμείων της ΔΕΥΑΒΚ και την παράταση των πληρωμών,καθώς και στις απολυμάνσεις των σχολείων,ώστε να είναι όλα έτοιμα,μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου παιδείας.

Αύριο όπως ενημερώθηκε από την κ.Περδικάκη ,στο Κ.Υ Άστρους θα φέρουν τον ειδικό οικίσκο isobox από την περιφέρεια ,που θα τοποθετηθεί πλησίον της εισόδου,   για να γίνεται η θερμομέτρηση πριν εισέλθει κάποιος στο Κ.Υ,για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Επιπλέον έκανε αναφορά  στις πρόσφατες ανακοινώσεις των  κανονισμών καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος και απάντησε σε ερώτημα μας ,σχετικά με τους καθαρισμούς των οικοπέδων.

Κλείνοντας επισήμανε ότι μπορεί να γίνει άρση  σιγά-σιγά των περιοριστικών μέτρων,άλλα εμείς υπεύθυνα συνεχίζουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Σύντομα θα έχουμε ενημέρωση και για άλλα θέματα και έργα του δήμου μας.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promokynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here