Ενημέρωση των νέων της περιοχής μας, από το «Meraki People» (photos &videos)

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες βράδυ στο « Άρωμα Cafe » στο Παρ.Άστρος, η 1η ενημερωτική συνάντηση σε νέους και νέες της περιοχής μας, από την ιδρύτρια  του «Meraki People» κ. Χ.Γαρδικιώτη.

Η κ.Γαρδικιώτη,έκανε μια αναλυτική  παρουσίαση για «Όραμα της ομάδας «Meraki People» από το ξεκίνημα της προσπάθειας πριν 4 χρόνια, μέχρι την βράβευση της σήμερα στην Αμερική.

Εξήγησε για το πώς μπορούν  να αναζωογονηθούν τα 24 χωριά του Πάρνωνα,καθώς για το Οργανικό έδαφος,τι  σημαίνει οργανική κοινωνία  ,η οποία πρέπει να συνοδεύεται ,με ενεργειακή, υδάτινη και διατροφική αυτάρκεια…

Αυτό σημαίνει ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Έγιναν και ζωντανές συνδέσεις skype,με καθηγητές και μέλη ,που πιστεύουν στην υλοποίηση του οράματος.

Ακολούθησε διάλογος και ερωτήματα ,και δόθηκαν απαντήσεις, για το πως μπορούμε να φτιάξουμε το πρώτο πρότυπο χωριό στον πλανήτη ,όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν ΣΤΗΝ φύση ΓΙΑ την ΦΥΣΗ ,εμπνεόμενοι επιχειρήσεις και επιχειρηματικά μοντέλα ,που μιμούνται την ΣΟΦΙΑ της.

Καταλήγοντας στην παρουσίαση της,είπε,ότι η Ελλάδα της δημιουργίας ,θα πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της,  σας καλώ μαζί να σχηματίσουμε  μια ντόπια ομάδα και να συναποφασίσουμε , μαζί με την παγκόσμια ομάδα, να υλοποιήσουμε την αειφορία στον Πάρνωνα, με σκοπό να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση στον ΠΛΑΝΗΤΗ, για μια υγιεινή και γεμάτη νόημα ΖΩΗ.

Ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 7μ.μ,  ξεκινάμε τις ομάδες δημιουργίας…

Από το Τίποτα σήμερα, σε κάτι Μεγάλο, Αύριο!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ


 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here