ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26/06) το προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ οργανώνει μία σειρά ενημερωτικών δράσεων στις εξής περιοχές: Άστρος Κυνουρίας (19/06), Δρέπανο – Τολό (22/06), Ναύπλιο (24/06), Άργος (25/06), Λυγουριό – Επίδαυρος (26/06).

Ο σκοπός των δράσεων είναι η ενημέρωση του κοινού και των τοπικών φορέων για τις υπηρεσίες που παρέχει ο Σταθμός σχετικά με την θεραπευτική αντιμετώπιση των προβλημάτων των νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια).

Το προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία των παραπάνω περιοχών (ώρες 11.00-14.00). Θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικών συναντήσεων για όποιον ενδιαφέρεται για περαιτέρω ενημέρωση προσωπικά ή για κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 27520 47251, 27520 47270.

Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, Ιωάννη Βαρβάκη 4, Ναύπλιο

Email: ccnafplio@ketheakyttaro.gr

facebook: ΚΕΘΕΑ-ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΤΗΛ.2752047251

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ στο Ναύπλιο εντάσσεται στο ευρύτερο δίκτυο υπηρεσιών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με υπηρεσίες στην Καλαμάτα (πολυφασικό πρόγραμμα με Θεραπευτική Κοινότητα), την Πάτρα, τον Πύργο και το Ναύπλιο.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ, ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Σε όλα τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάσταστα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο.
Spot ΚΕΘΕΑ “ΠΝΙΓΜΟΣ” για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο” στην πλατεία του Άστρους


 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here