Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ “Κύτταρο” στην πλατεία του Άστρους

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  με επιτυχία στην Πλατεία του Άστρους σε ενημερωτικό περίπτερο του Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ , ενημέρωση αναφορικά με θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια).

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ. 27520-47251, 27520-47270.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση νόμιμων και παράνομων ουσιών, καθώς και στις οικογένειές τους.

Σε όλα τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here