Ενημερωτικό Σεμινάριο «Το ψηφιακό marketing & τα social media» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο ενημέρωσης των ΜΜΕ, σας προσκαλεί στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, 1ος όροφος).

Στη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστεί η θεματολογία του ενημερωτικού σεμιναρίου «Tο ψηφιακό marketing & τα social media»,  που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone  τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση για να την δημοσιοποιήσετε, εφόσον επιθυμείτε, στο ΜΜΕ που εκπροσωπείτε.

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν:

  • ο κ. Γιάννης Τρουπής, Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
  • η κα. Ματίνα Παράσχου, Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
  • κ. Ανδρέας Σύριος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ενημερωτικό Σεμινάριο «Το ψηφιακό marketing & τα social media» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Tο ψηφιακό marketing & τα social media», τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι επαγγελματίες να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους δίνει το digital marketing τα social media και τα websites για την προώθηση της επιχείρησης τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εισηγητές θα δεχτούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Προσοχή. Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα φωτογραφηθεί και τα αρχεία θα σταλούν στα ΜΜΕ, ως προωθητικό υλικό που θα συνοδεύουν το Δελτίο Τύπου και θα ανέβουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr .

Αν κάποιος συμμετέχοντας δε συμφωνεί στην ανάρτηση, προώθηση και δημοσίευση των παραπάνω αρχείων παρακαλούμε να ενημερώσει πριν από την εκδήλωση τον υπεύθυνο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που θα είναι παρών σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here