Εντυπωσιακό το “Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη” (vΙdeos & photos)

0

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων στον δήμο μας,είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε μια εξαιρετική παράσταση,που επιμελήθηκε ο αγαπητός Β.Μπούζιος σε συνεργασία με τον «Θυρεάτη» που ερμήνευσαν τα δρώμενα και τους χορούς και οι αφηγητές του σεναρίου ,Γ. Ανέτης ,Π.Κοντογιαννοπούλου, Χρύσα Λυκουρέση και η Ελένη   Τετώρου .Η αίθουσα του Ιδρύματος ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο και χειροκρότησε επάξια τους συντελεστές του αφιερώματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλης,οι αντιδήμαρχοι,ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Πλακοκέφαλος,πλήθος δ/σ,ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ.Κ.Μπάρλας κ.α…

Διαβάστε την δήλωση του δημιουργού του αφιερώματος Βασίλη Μπούζιου ,που παραχώρησε στο astros-kynourianews.gr, που παραβρέθηκε και στηρίζει πάντα τα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας,καθώς δείτε και στιγμιότυπα από το αφιέρωμα.

Το αφιέρωμα αυτό , στον Βασίλη Τσιτσάνη , δεν ήταν χρυσοποίκιλτο. Δεν είχε τις ετοιμασίες   και τις πρόβες ενός επαγγελματικού θιάσου .   Ήταν , ένα απλό , μικρό κερί , π’ ανάψαμε ήσυχα πάνω στην δικιά του απλότητα και ευαισθησία της μουσικής του   και η συγκίνηση που μας συνεπήρε ακούγοντας τα τραγούδια του και διαβάζοντας για τη ζωή του.

Μια συγκίνηση που νιώσαμε την ανάγκη να την εκφράσουμε και σε   ’σας , και να σας παρασύρουμε για λίγο , στη μαγεία των στίχων και της μουσικής του μαέστρου μας . Είμαστε βέβαιοι ότι την συγκίνηση αυτή την εισπράξατε και ότι αν ίσως για λόγους εγωισμού , κάποιο φανερό δάκρυ δεν κύλισε στα μάτια σας , τότε σίγουρα κάποιο κρυφό δάκρυ θα κύλισε στις καρδιές σας.

Η πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε αυτό το αφιέρωμα , δεν θα είχε συμβεί , αν δεν είχα την τύχη και την ευτυχία θα έλεγα,   να συνεργαστώ με τόσους άξιους και σπουδαίους καλλιτέχνες , όπως είναι ο χορογράφος μας Μανώλης Γύφτος του οποίου η φήμη εξαπλώνεται σε   όλη την Ελλάδα, τα τμήματα χορού του « Θυρεάτη » που ερμήνευσαν υποδειγματικά τα δρώμενα και τους χορούς και οι αφηγητές του σεναρίου   Γιώργος Ανέτης ,   Παναγιώτα Κοντογιαννοπούλου, Χρύσα Λυκουρέση   και Ελένη   Τετώρου , των οποίων την αφήγηση θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί.

Τέλος θα ήθελα να πληροφορήσω τους συμπολίτες μας ότι   όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα   μας αυτό , θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν   μαζί με τους επισκέπτες μας από όλοι την Ελλάδα , το καλοκαίρι στο πανέμορφο ανοικτό θέατρο του Παραλίου Άστρους .

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

 

Το «Παζάρι Αγάπης»ΑμεΑ Άστρους ήταν σε αυτή την  εκδήλωση,επόμενο ραντεβού στο κλειστό γήπεδο στις 28/12 Σάββατο & ώρα 17:00-

Κλειστό Γήπεδο Αστρους Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης  « Πήγασος- Αίολος- Ευ ζήν- Συνδιοργάνωση Δ.Β.Κυνουρίας»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ