Εν αναμονή του προγράμματος ,των ημερών επισκεψιμότητας, του “Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους”…

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σας παρουσιάζουμε το επόμενο μεγάλο θέμα, από την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο  δήμαρχος κ.Π.Μαντάς,που αφορά το μόνιμο άνοιγμα του  “Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους”.

Δείτε παρακάτω,τα ερωτήματα που του υποβάλαμε για το μουσείο,καθώς και για τον αρχαιολογικό χώρο της “Εύας”

Δείτε παρακάτω το σχετικό video & photos…

Επιμέλεια-Παρουσίαση της εκπομπής, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό,έχει ανακοινωθεί από την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας κ.Άννα Καραπαναγώτου,ότι η μόνιμη πρόσληψη του φύλακα για το μουσείο μας,θα γίνει περίπου τον Οκτώβριο.

Και όπως μας δήλωσε δημόσια δείτε εδώ ,ότι  μέχρι να έρθει το μόνιμο προσωπικό ,θα έρχονται ορισμένες ημέρες της εβδομάδας με απόσπαση ,φύλακες από το μουσείο της Τεγέας και θα ανακοινωθεί άμεσα το πρόγραμμα ,για ποιες ημέρες θα είναι ανοικτό!

Καθώς ότι θα δίνεται ακόμα η δυνατότητα,εκτός των συγκεκριμένων ημερών,μετά από συνεννόηση, να ανοίγει  και επιπλέον ημέρες ,για να μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο,οργανωμένα γκρουπ.

Μέχρι σήμερα δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα! και όπως ανέφερε και ο δήμαρχος στις δηλώσεις του,το έχει ζητήσει και ο δήμος και περιμένουμε την υλοποιήση των υποσχέσεων…

Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη εκπομπή ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ! από το astros-kynourianews,  με την “ Ώρα του δημάρχου ”, μεταφέροντας την συνέντευξη ,στο δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς ,απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που  του υποβάλαμε για τα τρέχοντα θέματα του δήμου,καθώς και στα δικά σας ερωτήματα, τα οποία είχαμε συγκέντρωσει , για να του τα θέσουμε, στην προγραμματισμένη συνέντευξη.

Θα ακολουθήσουν αργότερα και τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν,για την λαϊκή αγορά,το κυκλοφοριακό,την τουριστική προβολή,ερωτήματα δημοτών καθώς και για την κοινωνική πολιτική του δήμου….

Η “ Ώρα του δημάρχου ” στην εκπομπή ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ!

Στείλε και εσύ ! τα ερωτήματα και  τα παράπονά σου…

Πες μας τι προτείνεις! Η Γνώμη σου μετράει!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ