Εξαιρετικά επιτυχημένο το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, από τον «Θυρεάτη»

0

Με παραδοσιακούς ήχους, χρώμα και χορούς «πλημμύρισε» χθες βράδυ το θεατράκι του Παραλίου Άστρους, που φιλοξένησε το 5ο  Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο «Θυρεάτης»

Εκατοντάδες δημότες και παραθεριστές, απόλαυσαν ένα μοναδικό παραδοσιακό μουσικοχορευτικό θέαμα “ένΑστρει χοροί του Μοριά”

Την επιμέλεια-Παρουσίαση: Χρήστος Μυλωνάς

Συμμετείχαν:  Ο Θυρεάτης,ο Χορευτικός όμιλος Τρίπολης,το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πετρου Ζήση,ο Σύλλογος Ελληνική Παράδοση απο το Άργος,ο Σύλλογος Μυρσίνης Ηλείας “Ο Δάφνις”.

Τραγούδησαν: Χρήστος Μυλωνάς, Αθηνά Λεβειδιώτη,Σούλα Λυτρίβη, Δ.Καραχάλιος,Μ.Βλαχοπαναγιώτης,Θ.Παπαιωάννου,Κ.Καλιτσέρης και η χορωδία του θυρεάτη,σε επιμέλεια Γιώργου Καραμούτζου.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με την είσοδο τω συλλόγων,ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του «Θυρεάτη» κ.Κώστα Καμπύλη και ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα της Αττικής.Όπως είχε ανακοίνωση  Σύλλογος και το επανέλαβε και ο πρόεδρος,μέρος των χρημάτων από την λαχειοφόρο,θα διατεθούν για τους πληγέντες.

Ακολούθησε η προσφώνηση τω καλεσμένων από την κ. Μαρία Τετώρου,γραμματέα του Συλλόγου,καθώς δόθηκαν και αναμνηστικές πλακέτες στους συμμετέχοντες…

Δείτε παρακάτω videos, σε ενότητες όπως παρουσιάστηκαν από ολόκληρο το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Αξίζουν πολλά μπράβο!! στον χοροδιδάσκαλο του  «Θυρεάτη»  Μανώλη Γύφτο,για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρονιά…

Δείτε παρακάτω όλες τις παρουσιάσεις των Συλλόγων…

Δείτε εδώ το Νο 2

Δείτε εδώ το Νο 3

Δείτε εδώ το Νο 4

Δείτε εδώ το Νο 5

Δείτε εδώ το Νο 6

Δείτε εδώ το Νο 7

Δείτε εδώ το Νο 8

Δείτε εδώ το Νο 9

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here