Εξαιρετική όπως πάντα ,η εμφάνιση της Χορωδίας του Δήμου μας, αφιερωμένη στην “Ελευθερία” (photos & videos)

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χθες βράδυ, στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη,  πραγματοποιήθηκε συναυλία της Χορωδίας του Δήμου αφιερωμένη στην “Ελευθερία”.

Ακούστηκαν αποσπάσματα από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» του Γ. Μαρκόπουλου και της «Καντάτας Ελευθερίας» του Χρ. Λεοντή, σε ποίηση Δ. Σολωμού.

Εξαιρετικές αφηγήσεις και ερμηνείες από τα Μέλη της χορωδίας του δήμου Β.Κυνουρίας,ένα δείγμα του πραγματικά αξιόλογου έργου που επιτελείται  τα τελευταία χρόνια από  τον  ο Μαέστρο κ.Σταύρο Κουτίβα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής  & Μαέστρος της δημοτικής χορωδίας μας κ.Σ.Κουτίβας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αρκετός ήταν ο  κόσμος από την περιοχή που παρακολούθησε την εκδήλωση,παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς,,ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος,η πρόεδρος της Πολιτιστικής επιτροπής κ.Γ.Κουβάλη, δ/σ, ο πατήρ Γ.Αρφάνης & από την Μείζονα αντιπολίτευση κ.κ.Γ.Καμπύλης και Ι.Καμπύλης κ.α

Θέλουμε και εμείς με την σειρά μας  να συγχαρούμε τον μαέστρο κ.Σ.Κουτίβα και όλους τους συμμετέχοντες στην χορωδία του δήμου μας,για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πάντα είναι διαφορετικό και εντυπωσιακό!

Το astros -kynourianews.gr στηρίζει τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και σας παρουσιάζουμε ολόκληρη την συναυλία…

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here