Εξαιρετικό το «Χορωδιακό Φεστιβάλ» & Η Επετειακή εκδήλωση «40 Χρόνια Φιλαρμονικής Άστρους»

0

Αποκομίζοντας πλούσιες μουσικές εμπειρίες και με μεγάλη επιτυχία,ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη», το «Χορωδιακό Φεστιβάλ» & Η Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια Φιλαρμονικής  του Άστρους» στο δήμο μας. Ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς.  Η φιλαρμονική του δήμου μας,με την διεύθυνση του Σπύρου Μαρίνη, μετά από δικό του χαιρετισμό, ευχαριστίες κι ευχές προς όλους, μάγεψαν το κοινό με  όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στην συνέχεια έγινε η απονομή αναμνηστικών πλακετών, ως συμβολική ένδειξη σεβασμού προς τους  ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους κατά τα 40 χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής,ενώ έγινε και  η ταυτόχρονη παρουσίαση φωτογραφιών με θέμα την πορεία της όλα  αυτά τα χρόνια.

Ο μαέστρος της φιλαρμονικής κ.Σπύρος  Μαρίνης,έκανε έκκληση προς όποιον έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από την φιλαρμονική, να συγκεντρωθούν με απώτερο στόχο ,την δημιουργία λευκώματος μελλοντικά με την πορεία της φιλαρμονικής…

Ακολούθησε το «Χορωδιακό Φεστιβάλ» το οποίο είναι εξέχουσας σημασίας και αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα προβολής του τόπου μας και ανταλλαγής μουσικών εμπειριών, μέσα από όμορφα μουσικά ταξίδια που μας παρουσίασαν οι χορωδίες που συμμετείχαν.

Στο « Χορωδιακό Φεστιβάλ» συμμετείχαν: 

Η Χορωδία Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης – Διεύθυνση: Γιάννης Νόνης

Μικτή Χορωδία Μεγαρέων – Διεύθυνση: Μαρίλια Ηλία

Δημοτική Χορωδία Βόρειας Κυνουρίας – Διεύθυνση: Σταύρος Κουτίβας

Την εκδήλωση έκλεισε ο διευθυντής  & Μαέστρος της δημοτικής χορωδίας μας κ.Σ.Κουτίβας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο«Χορωδιακό Φεστιβάλ»

Αρκετός ήταν ο  κόσμος από την περιοχή που παρακολούθησε την εκδήλωση,όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς, ο Αντιδήμαρχος κ Γ.Χονδρολέος,η πρόεδρος της Πολιτιστικής επιτροπής ,κ.Γ.Κουβάλη,ιερείς.δ/σ,και ο επικεφαλής της μείζονος  & υποψήφιος για δήμαρχος. στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Γ.Καμπύλης…

Την παρουσίαση των συντελεστών της εκδήλωσης, έκανε η κ.Ξανθή Παπούλια.

Θέλουμε και εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε  όλους τους συμμετέχοντες  στην εκδήλωση και ειδικά, την χορωδία και φιλαρμονική του δήμου μας,για το εξαιρετικό αποτέλεσμα δουλειάς που γίνεται με μεράκι  και αγάπη ,από τους δύο μαέστρους και τους συμμετέχοντες σε αυτές.

Το astros -kynourianews.gr στηρίζει τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και σας παρουσιάζουμε ολόκληρη την εκδήλωση… 

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Χαιρετισμός δημάρχου κ.Π.Μαντά

Χαιρετισμός Διευθυντή φιλαρμονικής κ.Σ.Μαρίνη

Φιλαρμονική δήμου Β.Κυνουρίας

40 χρόνια Φιλαρμονικής Άστρους -Απονομές

Η Χορωδία Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης – Διεύθυνση: Γιάννης Νόνης

Μικτή Χορωδία Μεγαρέων – Διεύθυνση: Μαρίλια Ηλία

Χορωδία Β.Κυνουρίας – Διεύθυνση: Σταύρος Κουτίβας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here