Εορτασμός της 199ης Επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, στον “Ιερό χώρο” στο Άστρος (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, η εορταστική εκδήλωση της 199ης Επετείου της «Β’ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων».(δείτε εδώ)

Μετά την τέλεση της επίσημης δοσολογίας στον Ι.Ν Αγ.Νικολάου Άστρους, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ Αλεξάνδρου, ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση στον “Ιερό χώρο” της «Β’ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων» και η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας, από τον κ. Ν.Καλαμάρη, καθηγητή νομικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ο εθνικός ύμνος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές Αρκαδίας κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, o Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ.Γ.Μαλτέζος , ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Α.Λυκουρέντζος, ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης & οι αντιδήμαρχοι, ο δήμαρχος Ν.Κυνουρίας κ. Λυσίκατος, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας κ.Γ.Καρβέλης, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Γ.Γ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Καλογήρου, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου π/σ κ. Πέτρος Τατούλης & οι π/σ Β.Γιαννακούρας, Α.Ρουμελιώτης ,ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Δ.Κατσής, ο πρόεδρος της κοινότητας  Άστρους κ.Κ.Μπάρλας, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και οι Επικεφαλείς των παρατάξεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, καώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής κ.α

Ακολούθησε παρέλαση στην κεντρική πλατεία Άστρους απο μαθητές και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής,και οι οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το βράδυ ,με το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, από του χορευτικούς συλλόγους της περιοχής .
 

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης & Σπύρος Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Πομπή προς τον Ιερό χώρο Β.Εθνοσυνέλευσης

Επιμνημόσυνος δέηση Ιερός Χώρος

Εκφώνηση πανηγυρικού απο τον καθηγητή Νομικής κ. Ν.Κλαμαρή

Κατάθεση στεφάνων στον “Ιερό χώρο”

Λήξη τελετής -Εθνικός ύμνος

Πομπή & Λήψη από ψηλά με drone απο τον “Ιερό Χώρο”  Β Εθνοσυνέλευσης

DCIM101MEDIADJI_0020.JPG

Δείτε την παρέλαση της “199ης Επετείου Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος” (video & photos)

Δηλώσεις επισήμων στον εορτασμό της “199ης Επετείου Β΄Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος” (video & photos)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here