Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, στο Άστρος -Δηλώσεις (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα και  ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου ,στο Άστρος. Μετά την καθιερωμένη Θεία λειτουργία στον Ι.Ν του Αγ.Νικολάου Άστρους, ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση  και κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία, στην έδρα του Δήμου μας.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκαν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου, σε όλη την επικράτεια της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. Στον εορτασμό ήταν παρόντες αντιπροσωπίες από τα σχολεία με τις σημαίες ,καθώς και η φιλαρμονική του δήμου μας.

Παραβρέθηκαν στον φετινό εορτασμό, ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλης ,ο αντιδήμαρχος κ.Γ.Κλεώπας ,δ/σ, ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ.Κ.Μπάρλας και μέλη του τ/σ ,ο πολιτευτής της Ν.Δ κ.Ι.Κατσίρης, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, παραβρέθηκαν στις αντίστοιχες εκδηλώσεις εορτασμού στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Σπύρος & Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Δείτε την δήλωση του δημάρχου:

Η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό στην ελληνική ιστορία. Είναι ημέρα μνήμης, τιμής και περηφάνειας απέναντι σε όλους όσους αγωνίστηκαν τις δυνάμεις του φασισμού.
Το «ΟΧΙ» των Ελλήνων αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση στα εθνικά ιδεώδη και στην ψυχική αντοχή του Ελληνικού λαού.
Ο φετινός εορτασμός, δυστυχώς, είναι διαφορετικός. Ας γίνει το έναυσμα για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, πιο ελπιδοφόρο, με σύμπνοια και ομοψυχία.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!
Χρόνια Πολλά Έλληνες!

Δήλωση του πολιτευτή της ΝΔ κ.Ι.Κατσίρη

Εθνικός Ύμνος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here