Επίσκεψη από τον επιχειρηματία κ. Παύλο Ευμορφίδη, ιδιοκτήτη της διεθνούς εταιρείας Coco-mat, στο Δήμο μας.

0

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, επίσκεψη από τον επιχειρηματία κ. Παύλο Ευμορφίδη, ιδιοκτήτη της διεθνούς εταιρείας Coco-mat, στο Δήμο μας.

Ο κ. Ευμορφίδης διαθέτει χωρίς οικονομική επιβάρυνση τα καταστήματα της εταιρείας του στην Ευρώπη σε Πελοποννήσιους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό.

Η συνάντηση έγινε με την παρουσία μερικών από τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται για την προβολή των προϊόντων τους. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του για την πρωτοβουλία ενίσχυσης και προβολής των παραγωγών της περιοχής μας ώστε να γίνουν γνωστά τα προϊόντα τους και σε πόλεις της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι από τους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες τουρισμού επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δωρεάν αυτή δράση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως 5 Νοεμβρίου 2020, είτε στο τηλέφωνο 2755360101, είτε στο e-mail του Δήμου astros01@otenet.gr.

Η υιοθέτηση νέων και εναλλακτικών μορφών προβολής προϊόντων και υπηρεσιών είναι πλέον μονόδρομος και οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των ελληνικών αγαθών.

https://www.boriakinouria.gov.gr/…/symmetohi-stis…

#vkbrosta

Γιώργος Καμπύλης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here