Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη στο Γυμνάσιο του Αγίου Ανδρέα & Η ανακοίνωση της υποψ. δ/σ, κ.Θεμ.Πλακοκέφαλου

0

Κατά την επίσκεψή μου στο Γυμνάσιο του Αγίου Ανδρέα όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω τόσο με τους καθηγητές όσο και με τον Διευθυντή αναφορικά με την καθημερινότητα στο σχολείο.

Ένα Γυμνάσιο με καλές κτηριακές υποδομές, εκτός κάποιων συντηρήσεων που απαιτούνται, και έναν μεγάλο προαύλιο χώρου όπου πέρα από τα πολλαπλά πεδία άθλησης προσφέρεται και για περαιτέρω αξιοποίηση διαφόρων χρήσεων. Η συρρίκνωση βέβαια του μαθητικού πληθυσμού που αντιμετωπίζει και το συγκεκριμένο σχολείο και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως Δήμος θα πρέπει να μας απασχολήσει άμεσα. #vkbrosta

 

Ξεκινάμε σήμερα την ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας. Πρόκειται για ανθρώπους δραστήριους που εκφράζουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας.

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» έναν καταξιωμένο στο χώρο του επιστήμονα και μάχιμο δικηγόρο, τον Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο. Η εμπειρία του και οι νομικές του γνώσεις θα είναι χρήσιμες για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου μας.
Παλεύουμε συλλογικά για την Αυτοδιοίκηση ισχυροποιώντας την παράταξή μας. #vkbrosta

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Themis Plakokefalos, κείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here