Επαναλειτουργία, κατ΄εξαίρεση, αθλητικών εγκαταστάσεων

0

Στα πλαίσια της άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, από χθες 25-05-2020 είναι ανοικτά, κατ΄εξαίρεση, τα Δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου Αγίου Ανδρέα, Μελιγούς και Άστρους (από την είσοδο του Μουσείου), αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών ατομικής προπόνησης των αθλητών σωματείων και διαιτητών, ηλικίας 13 ετών και άνω. Καθώς και για όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ, παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού).

Οι παραπάνω αθλητικές εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα με τα εν λόγω άτομα και με τους όρους και τους περιορισμούς που ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς.

Όσοι εισέρχονται στο χώρο των γηπέδων θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf και να τηρούν τις οδηγίες για ασφαλή άσκηση.

Ο Δήμος θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση όταν επιτραπεί η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από κάθε δημότη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο εξής τηλέφωνο: 2755360131 με τον κύριο Κουρμπέλη Δημήτριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here