Επαναλειτουργία Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης

0

Το Πολεμικό Μουσείο, Κεντρικό κτίριο και τα Παραρτήματά του (Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Τρίπολη), μετά την αναστολή λειτουργίας τους λόγω της πανδημίας του COVID-19, θα επαναλειτουργήσουν δεχόμενα επισκέπτες από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, με ωράριο λειτουργίας από τις 10.00 έως 17.00 καθημερινώς.

Το οργανωτικό πλαίσιο για την επιστροφή στην κανονικότητα, στοχεύει στην προστασία της υγείας του συνόλου, με την εφαρμογή των οδηγιών και των συστάσεων των Επιτροπών Εμπειρογνωμόνων COVID-19 των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Πολιτισμού.

Οι πυλώνες των οδηγιών του οργανωτικού πλαισίου είναι: α) ο χώρος, β) ο κλιματισμός, γ) η ροή των επισκεπτών, δ) η προστασία του προσωπικού και ε) οι άμεσες ενέργειες σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών σχετικών με το θέμα.

Στο Μουσείο, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που αφορούν την οργάνωση του χώρου και την εκπαίδευση του προσωπικού για την υποδοχή των επισκεπτών, οι οποίοι θα μπορούν με ασφάλεια να απολαμβάνουν την περιήγησή τους στα εκθέματα και τα ιστορικά μας κειμήλια.

Αντισμήναρχος Φωτόπουλος Δημήτριος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ