# Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα. Προτιμούμε Αρκαδικές Επιχειρήσεις για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

0

Στο πλαίσιο της καμπάνιας κοινωνικού περιεχομένου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με στόχο την στήριξη και την ανόρθωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας  το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί τους φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών, τους συλλόγους, τους , τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, να επιλέξουν τις Αρκαδικές επιχειρήσεις (ΚΕΚ, ΙΕΚ κ.λπ) για  τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης – voucher.

Σημειώνεται ότι πήρε παράταση το πρόγραμμα Στήριξης Επιστημόνων   – Ελεύθερων Επαγγελματιών πληττόμενων από το  COVID-19 (Αρ. Πρόσκλησης 2/2020.  Οι αιτήσεις συνεχίζονται  έως τις 22 Απριλίου για όσους υποβάλλουν μόνοι τους πρόταση και έως  25 Απριλίου για όσους υποβάλλουν πρόταση μέσω εξουσιοδότησης σε Παρόχους Εκπαίδευσης που ανήκουν στο μητρώο Παρόχων της Πρόσκλησης.

Η επιλογή μας πρέπει να είναι μονόδρομος. Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία και τους δικαιούχους  είναι πολλά. Στηρίζουμε τον τόπο μας.

Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλοι μαζί, μπορούμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή και υπηρεσίες πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές. Το μέλλον μας είναι εδώ. Στην Αρκαδία μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ