ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Η σωστή εφαρμογή των μέτρων θα μας οδηγήσει να ξεπεράσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία

0

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η τοπική κοινωνία και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και εφιστά την προσοχή σε επιχειρήσεις και εργαζομένους της Αρκαδίας για την ανάγκη αυστηρής τήρησης των κανόνων υγιεινής και σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Η αδιαφορία και η χαλαρότητα περί την εφαρμογή τους φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, τόσο στην υγεία, όσο και σε άλλα πεδία, με ολέθριες συνέπειες για όλους.

Η σωστή εφαρμογή των μέτρων θα μας οδηγήσει να ξεπεράσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία. Στο χέρι μας είναι να θωρακίσουμε την υγεία μας και την επιχείρησή μας. Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς  ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων για τη σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και την αποτροπή καταστάσεων που ευνοούν τη διασπορά του Κορονοϊού έχει ξεκινήσει, από την πρώτη μέρα της πανδημίας καμπάνια ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα προστασίας όπως:

  • Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υπάρχει ειδική κατηγορία με όλη την επικαιρότητα για τον Κορονοϊό.
  • Ενημερωτικά βίντεο και οδηγοί για 15 επαγγελματικούς κλάδους, που έχει δημιουργήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και τα οποία βρίσκονται αναρτημένα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here