Επισκεφθείτε για την χειμωνιάτικη σεζόν, το ανανεωμένο «Κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων» Δήμου Βόρειας Κυνουρίας…

0

Στον νέο χώρο του «Δημοτικού Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου Ρούχων», η αλληλεγγύη και η προσφορά γίνονται πράξη.

Η Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria» στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που κάνει,συνεργάζεται με τον Δήμο Β.Κυνουρίας για την σωστή και οργανωμένη λειτουργία του «Δημοτικού Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου Ρούχων» καθώς και άλλων δράσεων,όπως η συγκέντρωση τροφίμων κατά περιόδους, για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια από τον δήμο μας με εθελοντές σε διαφόρους χώρους ,αλλά δεν ήταν εύκολη η καθημερινή λειτουργία αυτής της κοινωνικής δομής, που την έχουν αγκαλιάσει οι συνδημότες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Στο κοινωνικό ανταλλακτήριο του Δήμου, μπορούν να απευθύνονται για την κάλυψη άμεσων αναγκών τους, όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν στην αγορά.
Εκεί μπορούν επίσης, να απευθύνονται όσοι θέλουν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη που πλέον δεν χρειάζονται, με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Τι μπορεί κανείς να βρει διαθέσιμο στο Δημοτικό Ανταλλακτήριο:

• Καινούργια και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης & υπόδησης
• Τσάντες και άλλα αξεσουάρ-βιβλία βοηθήματα
• Λευκά είδη, σεντόνια, παπλώματα

Κρεβατάκια-κούνιες,καλαθάκια,μπανάκια,καρότσια,καθίσματα αυτοκινήτων για παιδιά κ.λ

Το Δημοτικό Ανταλλακτήριο λειτουργεί κάτω από το ταχυδρομείο Άστρους, στον χώρο της Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»/astros-kynourianews.gr.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στο τηλ: 2755360101 ή με την Κοιν.Σ.Επ στο τηλ: 6977125964.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πρωινές ώρες μετά τις 9:00, μέχρι το μεσημέρι…
Απογευματινές 17:30 – 20:00, εκτός Τετάρτης & Σαββατοκύριακου

Σε περίπτωση που δεν μας βρείτε τις παραπάνω ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6977125964,να ορίσουμε μία ώρα που μπορείτε να έρθετε…

Ο πρόεδρος της Δ.Ε

Τζιβελόπουλος Φώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ