Επιστολή του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

0

Τιμητικό μνημόσυνο για τους ανθρώπους του Ποσειδώνα Άστρους

Αγαπητοί φίλοι του Κυνουριάτικου ποδοσφαίρου, πριν από δέκα περίπου ημέρες τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Άστρος μνημόσυνο για 12 ανθρώπους που προσέφεραν από διαφορετικές θέσεις ο καθένας στο ιστορικό σωματείο Ποσειδώνας Άστρους.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση αλλά νιώθουμε περήφανοι που ένας εκ των τριών συντελεστών της είναι το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας μας, του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ο Γιάννης Ε. Δαλιάνης, γνωστός φίλος του Ολυμπιακού και με πολλές διασυνδέσεις στο χώρο της ΠΑΕ.

Η ενέργεια αυτή ξύπνησε μνήμες, έφερε στο προσκήνιο ανθρώπους που έχουν φύγει από κοντά μας, ανθρώπους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου που δημιούργησαν τον Ποσειδώνα Άστρους από μεράκι.

Άξιοι συμπαραστάτες ο γνωστός προπονητής Δημήτριος Κουρμπέλης και ο Κώστας Μπάρλας ή Λαβιός που επίσης τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Μακάρι όλη η ποδοσφαιρική Κυνουρία να ακολουθήσει τα βήματα τέτοιων εκδηλώσεων καθώς σε όλες τις ομάδες έχουμε την ατυχία να έχουμε χάσει ανθρώπους, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους.

Συγχαρητήρια και πάλι στους Γιάννη Δαλιάνη,  Δημήτρη Κουρμπέλη και Κώστα Μπάρλα

                                 Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

Ο πρόεδρος

                                                     Στυλιανός Γεωργίτσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here