Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

0

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει τιμητική εκδήλωση βράβευσης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 9.15, τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για τα 30 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα ερτζιανά, με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και τις ανάγκες των ακροατών της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής για ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει τιμητική βράβευση στη Δημοτική Ραδιοφωνία 9.15

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 «…σε μια περιοχή που ετοιμάζεται για δυνατό comeback.»

Με δημοσιεύσεις, αναρτήσεις και ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι «ταξιδεύουν» τους αναγνώστες και τηλεθεατές στην Αρκαδία μας με απώτερο σκοπό την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Η ψυχή της Αρκαδίας παρουσιάστηκε και αναδημοσιεύθηκε, εκτός των προσκεκλημένων ανταποκριτών και σε άλλα ΜΜΕ ακόμα και της Κύπρου και σκαρφάλωσε ψηλά στους δείκτες αναγνωσιμότητας.

Η Αρκαδία σιγά σιγά μπαίνει στον χάρτη επισκεψιμότητας και προβάλει τα αγαθά που προσφέρει όπως, αθλητικό, θρησκευτικό, περιηγητικό τουρισμό, αλλά τα αρκαδικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να βρείτε τις αναρτήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να στηρίζουν και να προσφέρουν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ RUN THE THEATRE 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το Run the Theatre 2019 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου στον Δήμο Μεγαλόπολης και περιλάμβανε αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης και Γ.Σ. Λύκαια και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων και του συλλόγου «Διάζωμα».

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 1.000 Εγγεγραμμένους δρομείς, πραγματοποιήθηκε στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας την Κυριακή 5 Μαΐου, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο 3ος αγώνας Run The Theatre 2019 – Τρέχουμε για το αρχαίο θέατρο με την τιμητική συμμέτοχή της πρωταθλήτριας Κατερίνας Μπερδούση αλλά και του Δημητράκη Μέσα από το κοινωνικό μήνυμα της συμμετοχής όλων!!! «τρέχουμε για τον Δημητράκη»

Αναλυτικά το ενημερωτικό Δελτίο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣΓια το πρόγραμμα «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και για την στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER ενημερώθηκαν επαγγελματίες και εν δυνάμει επαγγελματίες της Αρκαδίας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο της εκδήλωσης.

ΑΑΔΕ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
Πενταετή απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος θα έχουν όσοι επαγγελματίες προχωρούν σε έναρξη διαφορετικού επαγγέλματος από αυτό για το οποίο είχαν ήδη απαλλαγεί από το τέλος, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε η ΑΑΔΕ εφαρμόζοντας απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Για επιστροφή τυχόν αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών τέλους επιτηδεύματος, οι φορολογούμενοι υποβάλλουν έγγραφο αίτημα στις ΔΟΥ και εκδίδεται νέο εκκαθαριστικό σημείωμα, χωρίς την επιβολή κυρώσεων, εφόσον η αξίωση επιστροφής δεν έχει παραγραφεί.

TO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο  Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ιδρύθηκε το 1992 και απαριθμεί πάνω από 500 μέλη στην Αρκαδία. Τα μέλη του αποτελούνται από διάφορες κατηγορίες αναπηριών. Πολλά από αυτά είναι χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων και αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα διαβίωσης.

Ο Σύλλογος έχοντας ξεκινήσει την προωθητική ενέργεια εκπτώσεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας με σκοπό την στήριξη/διευκόλυνση των μελών του παρακαλούνται οι επιχειρήσεις της Αρκαδίας  να προσφέρουν  έκπτωση των προϊόντων/υπηρεσιών στα μέλη του, όπου θα δίνεται με την επίδειξη της θεωρημένης κάρτας -μέλους του Συλλόγου.

Για όσα καταστήματα/επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να δώσουν την έκπτωση θα πρέπει να την αποστείλουν εγγράφως στο email : sillogosamea@hotmail.gr ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6937066386 (Πρόεδρος: Παρασκευόπουλος Παναγιώτης).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here