“Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων”είναι ένα εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης&προσφέρει μειωμένες τιμές στους νέους…

0

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μία “έκτακτη” ενημέρωση,σχετικά με την απόκτηση της “Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων”και στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος κ.Π.Μαντάς κατά την έναρξη της ενημέρωσης, αφού καλωσόρισε τον ομιλητή κ.Μπάμπη Παπαϊωάννου,πληροφορήθηκε τελευταία στιγμή ότι βρισκόταν στην Τρίπολη και τον προσκάλεσε και αποδέχθηκε την πρόσκλησή του και για τον λόγο αυτό, δεν υπήρξε νωρίτερα ενημέρωση…

Στην ενημέρωση αυτή όμως προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Σωματείου  επαγγελματιών Άστρους “Ο Καρυτσιώτης” κ.Η.Ιατρίδης, καθώς και εκπρόσωποι από τον χώρο της εστίασης,των τουριστικών καταλυμάτων και των εμπόρων.

Το astros-kynourianews.gr παραβρέθηκε στην ενημέρωση και σας παρουσιάζουμε ολόκληρη της ενημέρωση,καθώς και τα ερωτήματα που τέθηκαν,τα οφέλη για την τοπική οικονομία και τον σχεδιασμό που πρέπει να κάνουμε σαν δήμος,για συμμετέχουν οι νέοι στο πρόγραμμα.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 –  30 ετών και προσφέρει στους κατόχους τις εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα,  τόσο στην Ελλάδα όσο και  σε  35  ακόμα  χώρες  της  Ευρώπης.

Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Εισαγωγή χαιρετισμός δημάρχου κ.Π.Μαντά

Ομιλητής  ο κ.Μπάμπη Παπαϊωάννου….

Ερωτήματα Νο1

Ερωτήματα Νο 2

Επίλογος-σχεδιασμός

 

 

Δείτε παρακάτω περισσότερα…

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 –  30 ετών και προσφέρει στους κατόχους τις εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα,  τόσο στην Ελλάδα όσο και  σε  35  ακόμα  χώρες  της  Ευρώπης.

Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

 

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το  Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων χρησιμοποιείται  ήδη  από  σχεδόν  6  εκατομμύρια κατόχους  σε  όλη  την  Ευρώπη  στους  οποίους  προσφέρεται  ένας  κατάλογος  που περιλαμβάνει  περισσότερες  από  100.000  προσφορές.  Στην  Ελλάδα,  τα  ενεργά  μέλη της αγγίζουν τα 17.000 και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς τους 500.

Στη χώρα μας οι νέοι που είναι κάτοχοι της κάρτας έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων οι οποίοι αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Οι συνεργάτες αυτοί καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως ενδεικτικά:

Μεταφορές: αστικές/υπεραστικές συγκοινωνίες, σιδηροδρομικές μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Εκπαίδευση: προγράμματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ελληνικών πανεπιστημίων, Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), σχολές ξένων γλωσσών, μαθήματα χορού.

Τουρισμός: ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, hostels, ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Πολιτισμός: κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες.

Καταστήματα: ρούχα, οπτικά, κομμωτήρια, κοσμηματοπωλεία, βιβλιοπωλεία, ποδήλατα, είδη σπιτιού/δώρων.

Διασκέδαση/Φαγητό: εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, club.

Υγεία: κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, ιατροί, φαρμακεία.

Αθλητισμός: γυμναστήρια, μαθήματα εκμάθησης σπορ, υπαίθρια σπορ.

Ομορφιά: κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής.

Υπηρεσίες: τηλεφωνία, internet, ασφάλειες, λογιστικά, εκτυπώσεις, επισκευές.

Για να δεις τη λίστα με όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και να αποκτήσεις την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα: www.europeanyouthcard.gr.

Για εκπτώσεις στο εξωτερικό μπορείς να μάθεις περισσότερα από την ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού οργανισμού European Youth Card Association.

Ένταξη στο δίκτυο συνεργατών επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Μία επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και να επωφεληθεί από την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών της στα μέλη του προγράμματος!

  1. Στοχευμένη προβολή στο νεανικό κοινό μέσα από τους δύο επίσημους διαδικτυακούς τόπους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (ελληνικό και ευρωπαϊκό)
  2. Προβολή μέσα από τη σελίδα της Κάρτας στο Facebook «European Υouth Card Greece» που αριθμεί πάνω από 25.000 μέλη
  3. Ενημέρωση των 47.000 φίλων του προγράμματος για τις εκπτώσεις που παρέχουν οι συνεργάτες μας, μέσω των μηνιαίων newsletters
  4. Ειδική σήμανση στην είσοδο της επιχείρησης, που την πιστοποιεί ως Συνεργάτη του προγράμματος
  5. Συμμετοχή σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων που απευθύνεται στους νέους

Υποβολή αίτησης κάρτας εδώ!

Υποβολή αίτησης επιχείρησης εδώ!

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 213 131 4411

213 131 4412

213 131 4413

213 131 4414

Fax 2131314410
E-mail europeanyouthcard@inedivim.gr
Ιστοχώρος www.europeanyouthcard.gr
Social Media Facebook: European Youth Card Greece

Twitter: @eycgr

Instagram: europeanyouthcardgr

Youtube: European Youth Card Greece

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here