Ευχές απο τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

0

Mια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά φεύγει η οποία άφησε πίσω της δυσάρεστες αναμνήσεις σε όλους μας, αφού η πανδημία σε συνδυασμό με τις δυσμενείς συνέπειες της στην υγεία, την κοινωνική συνοχή και την οικονομία ταλαιπώρησε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη χώρα μας.

Το μήνυμα που οφείλουμε όλοι να δώσουμε είναι ότι δεν πρέπει να υποκύψουμε στις δυσκολίες αλλά με δύναμη και αποφασιστικότητα να αντέξουμε και να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές.

Ως Δημοτική αρχή  και ως Δημοτικό Συμβούλιο, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και μέσα από κοινή προσπάθεια με τους πολίτες  καταφέραμε να    αντιμετωπίσουμε επαρκώς τις δυσκολίες και τα ζητήματα  του Δήμου μας.

Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε αλλά κάθε στιγμή κάθε λεπτό οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών.

Εύχομαι να ήταν η τελευταία χρονιά που περάσαμε δύσκολα και το νέο έτος να σημάνει το τέλος της πανδημίας και την απαρχή στην κανονικότητα και στην καθημερινότητα που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος,   κυρίως με ΥΓΕΙΑ!

Θέμης Πλακοκέφαλος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here