Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

0
Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους Νο2
Ευχαριστήρια Επιστολή 17/05/20

Το κύμα ανταπόκρισης και προσφοράς προς το Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. Άστρους και το Κ.Υ. Άστρους, όπως αυτό εκφράστηκε με τις δωρεές υγειονομικού και προστατευτικού εξοπλισμού καθώς και οικονομικών εμβασμάτων προς τον σύλλογο κατά τη διάρκεια όλου αυτού του διαστήματος της πρωτόγνωρης κρίσης στην υγεία λόγω του νέου κορωνοιού Covid-19, αποδεικνύουν πως σε συνθήκες δύσκολες και δυσοίωνες, οι πολίτες του τόπου μας λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, συστρατευμένοι προς το κοινό καλό.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, νιώθουμε βαθύτατα την ανάγκη της εγκάρδιας ευχαριστίας όλων όσων στήριξαν όλο αυτό το διάστημα τον Σ.Φ.Κ.Υ.Α. και προσέφεραν με τις δωρεές και την παροχή των υπηρεσιών τους, στο Κ.Υ. Άστρους.
Η επιστολή ταύτη, αποτελεί συνέχεια της πρώτης ευχαριστήριας επιστολής που δημοσιεύσαμε στις 30/03/20 προς τιμή των συμπολιτών μας που έχουν σταθεί στο πλευρό μας. Σε συνέχεια λοιπόν αυτής, με την νεότερη τούτη επιστολή μας ευχαριστούμε από καρδίας για τη συνδρομή τους:
– Τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κο Γιώργο Καμπύλη και τα μέλη της δημοτικής αρχής που κατέχουν έμμισθες θέσεις στον Δήμο, για την απόφαση τους να διαθέσουν το 50% της αποζημίωσης που λαμβάνουν για ένα μήνα, για την κάλυψη αναγκών του Κ.Υ. Άστρους
-Τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο Απανταχού Καστανιτσιωτών και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Καστάνιτσας κο Πεφάνη Θεόδωρο.
– Την οικογένεια Παπαντώνη, για την ευγένεια της επιλογής τους, να προσφέρουν αντί στεφάνων είς μνήμην της εκλιπούσης Αγγελικής Παπαντώνη, χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Σ.Φ.Κ.Υ.Α.
– Τον Α.Ο. ‘’Ερμής’’ Μελιγούς.
– Τα καταστήματα της ‘’Γιάννας Φλέντζερη’’ στο Π.Αστρος, το κατάστημα ‘’ΠΕΡΕΝΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΟΕ’’, στο Άστρος, το κατάστημα ‘’Electronet’’ ΚΑΡΚΟΥΛΗ Ι. ΑΦΟΙ Ο.Ε, στο Άστρος, τον Θεοδώρου Αθανάσιο & Λούλα Χαρμπαλή ‘’Το μαγαζάκι’’- παντοπωλείο , στην Τρίπολη.
Για την προσφορά τους σε υφασμάτινες μάσκες ευχαριστούμε πολύ την κα Άννα Δουφεξή, τον κο Νίκο Καρκούλη & σύζυγο Ματίνα, το καθαριστήριο της Βίκυς Καραχάλιου στο Άστρος, τις κυρίες από τον Αγ.Ανδρέα- Κορδονούρη Ξένια,Ευγενία Πετρή,Μάρω Θερμογιάννη,Ελένη Αρβανίτη,Κων/να Βλαχόγιαννη,Θώμη Τσαγγούρη,Αργυρούλα Καπράνου(Κορακοβούνι), τον κο Καμπύλη Μιχάλη και τους Μπακάλη Ελένη & Πέτρο Παλαμάρη για τις ασπίδες προσώπου που προσέφεραν.
Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισης τους στο κάλεσμα του συλλόγου για ενίσχυση, τους συμπολίτες μας κο Δαλιάνη Γιάννη, Τυροβολά Αλέξανδρο, Βαρλόκωστα Μαρία, τον κο Παπούλια Ευάγγελο, την κα Μontandon Kleopatre, , την κα Μπακάλη Άννα και Κούτη Δημήτρη.
Για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους στο Κ.Υ. Άστρους, ευχαριστούμε από καρδιάς τον υδραυλικό κο Κυριατζή Βασίλη, τον σιδερά κο Καμπύλη Δημήτρη & την βιομεταλουμίν, τον ηλεκτρολόγο κο Μπάρλα Δημήτρη.
Άμεση και ταχύτατη ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Β.Κυνουρίας, της ΔΕΥΑΒΚ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στις εργασίες για την ηλεκτρολογική και υδραυλική σύνδεση του isobox, που παραχωρήθηκε στο Κ.Υ. Άστρους από την Περιφ.Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στις εργασίες τον πρόεδρο της Τ.Κ. Άστρους Μπάρλα Κώστα, τον ηλεκτρολόγο κο Τυροβολά Γρηγόρη και τον υδραυλικό του Δήμου κο Πολυμενάκο Νίκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here